1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

578028 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2244635

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Hade gärna sätt att man använt resurserna smartare i Timrå. Vad är Molinders roll? Vad bidrar han med? Vad ska han tillföra? Ingen vet. "individuell tränare" ja jo, men vad ska han göra? HAde hellre sätt att man anställt en riktig assisterande tränare, antingen forwardsansvarig iom att Ante har backarna, som har erfarenhet eller iaf är en riktig tränare. Om personen dessutom hade varit lite analytiskt drive hade det varit jackpot imo.

Nubben får mer än gärna vara sportchef om vi ska ta oss upp, men i SHL så behöver an mer hjälp (Ass.gm/liknande) eller iaf se till att utvecklas. Blev direkt illamående när han i någon intervju i förra veckan sa att han var förvånad över hur bra SHL var nu, att det var snabbare ishockey etc.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Icingpucken: Angående Molinder är jag för att Timrå anställer en tredje-tränare som ska utveckla individer, är heller inte direkt emot att denna är ny i branschen, då det betyder att de är billiga, vilket är ett spår många andra SHL klubbar även kör exempelvis printz i Rögle. Men denna roll ska vara utpräglad och Molinder ska inte behöva forma rollen själv, då jag tror att det snarare är det som gör att vi kan tappa resurser.

Känns lite som att klubben har anställt en tredje-tränare för att det är så man gör när man är i SHL istället för att ha haft ett klart mål med vad den rollen ska tillföra.

Personligen tycker jag att vi kan ersätta Molinders roll med en idrottspsykolog eller vad rollen har för benämning, tror vi skulle tjäna mer på det speciellt i detta läge och till våren.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Icingpucken: Det är mycket Nubben sagt och mycket i hans sätt att jobba som gör att man med fog kan ifrågasätta hans lämplighet som SC i ett SHL-lag. Att säga att den höga kvalitén på konkurrensen överraskade är ju t.ex ett gravt underbetyg. Att han dessutom klart och tydligt säger att han eg inte bryr sig om ifall Timrå spelar i HA eller SHL eftersom hans drivkraft är att utveckla unga spelare stör mig oerhört. Då brinner inte han för rätt sak tycker jag. EP, Jonte mfl får jättegärna lyckas på annat håll och få fantastiska karriärer i NHL. Jag gläds med dem och unnar dem det. Men mitt supporterskap är inte bundet till enskilda spelare, mitt supporterskap brinner för föreningen Timrå IK. Det får i slutändan gå hur det vill för individerna så länge TIK som förening mår bra och tar kliv. Min dröm är ett SM-guld för Timrå IK, inte att Jonte får vinna Stanley cup...
Kommentera