1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581367 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2244645

Sv: Apropå nånting...
Icingpucken: Angående Molinder är jag för att Timrå anställer en tredje-tränare som ska utveckla individer, är heller inte direkt emot att denna är ny i branschen, då det betyder att de är billiga, vilket är ett spår många andra SHL klubbar även kör exempelvis printz i Rögle. Men denna roll ska vara utpräglad och Molinder ska inte behöva forma rollen själv, då jag tror att det snarare är det som gör att vi kan tappa resurser.

Känns lite som att klubben har anställt en tredje-tränare för att det är så man gör när man är i SHL istället för att ha haft ett klart mål med vad den rollen ska tillföra.

Personligen tycker jag att vi kan ersätta Molinders roll med en idrottspsykolog eller vad rollen har för benämning, tror vi skulle tjäna mer på det speciellt i detta läge och till våren.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Vulgata: Ja, jag säger inte att rollen i sig är fel. Men i Timrå tillkom den efter att man pratat om att man skulle vara tre, och så rökte man fram en gammal spelare som varit borta från sporten ett par säsonger och inte har någon tidigare erfarenhet av tränaryrket. Printz hade ändå hunnit med ett år i Djurgårdens J18, så han var ju inte helt grön även om det såklart inte är jättemycket erfarenhet. I Rögle har du ju dessutom en assisterande general manager och en ren analytiker, där inte minst den andre också kan bidra kring spelarutveckling.

Här känns det väldigt mycket som att "man MÅSTE vara tre i SHL" och så kollade man på vilka man haft i klubben som spelare och vem som råkade vara ledig.
Kommentera