1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581564 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2245847

Sv: Timrå IK - Örebro HK 2021-10-28
Knylan: Lodin tillbaka ikväll. Lågoddsare att han är alldeles för övertaggad och drar på sig ännu en avstängning nu när han möter sitt gamla lag😁
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Örebro HK 2021-10-28
Puckat: Nyförvärv är ju minst sagt efterfrågat, och Lodin är väl det närmaste vi kommer i nuläget. En av hockeyallsvenskans mest sevärda spelare ifjol. Leker man med tanken att han dragit över på camperna och beslutat sig för att vända hem så hade tonläget varit betydligt mer uppskruvat nu än vad som är fallet.

Laget har fått några fler SHL-matcher under rocken, sedan Lodin försvann så har en sån som Hartmann tagit kliv också. Vi har även mött Örebro en gång tidigare vilket var den första match Lodin missade under avstängningen. Katastrofal insats från vår sida. Inga stora siffror men när jag pratar om att vi knappt tar oss över rödlinjen i vissa matcher så är det framförallt den matchen jag tänker på. Örebro är ett lag som verkar titta något alldeles vansinnigt mycket på detaljer i spelet och underliggande statistik, det fanns nog knappt en pucktouch från våra backar de inte visste exakt hur den skulle se ut. Kändes nästan lite som fusk, som om de satt en mikrofon i vårt bås.

Ja, nu får det fan vara färdigavstängt från Lodins sida. Nu har han varit avstängd i sammanlagt tio matcher på mindre än en halv säsong och båda gångerna har det varit en ansats till ”aggressivt spel” som utmynnat i att han slängt upp en armbåge som träffat fel. Dahlén stod väl knappt för en enda tackling ifjol men är samtidigt en oerhört aggressiv spelare när det kommer till att erövra puck. Lodin får dra sig till minnes vad han såg för detaljer i Dahléns spel ifjol för nu måste vi ha Lodda på isen resten av säsongen.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Örebro HK 2021-10-28
Puckat: Tre pinnar hoppas vi på idag. Heja TIK!
Låst ämne