1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581782 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2248914

Sv: Leksands IF - Timrå IK 2021-10-30
AVGÅ ALLA!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Leksands IF - Timrå IK 2021-10-30
Det finns två alternativa kommande förlopp efter Ante Karlssons senaste intervju i ST.

Antingen är han Timrå IK's svar på Bagdad Bob. Allt fungerar bra, vi har bara otur, och när Strömberg och Hartmann kommer tillbaka då ni...inga förändringar kommer att ske utan veckorna går och poängen uteblir. Spelare kommer lämna, publiken kommer lämna, sponsoterna kommer lämna. Och kvalet kommer sluta 0-4 i matcher.

Eller så är det lugnet före stormen. Att man officiellt har förtroende för trupp och coatchning ända tills man inte har det. Och att det senast vid novemberuppehållet sker förändringar av något slag. Förändringar som gör skillnad där vi kommer att få se ett par nya spelare in och ett par spelare ut, och Fredant bort eller förstärkning av coatchningen. Känslan är att det är det förstnämnda som kommer ske.

Jag är otroligt skeptisk. Hur ska förtroendet och intresset kunna återuppväckas kommande säsonger?. Vilka spelare är intresserade att komma till en klubb som misslyckas så kapitalt två SHLsäsonger i rad? Och är så handlingsförlamade?

Man hade som mål förra säsongen att vinna serien. Bra det. Men sen då? Tänkte man aldrig längre än den serievinsten? Jag stöttade med säsongskort, stödbiljetter, tshirts. Till vilken nytta när föreningen hanter den serievinsten på detta usla sätt?

Andra SHLlag har inga problem med att kalla en spade för en spade. Spelare som inte gör sitt jobb åker ut, oavsett om laget ligger i botten eller inte. Örebro skeppade sin kapten som ett exempel...det finns fler.

Gör nåt... nu...
Låst ämne