1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581444 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2249168

Sv: Apropå nånting...
Skrivet av administratören Hampus Fahlén på FB. som drog igång insamlingen.

"Till er som undra om swishkampanjen ligger den på is tack vare klubben! Som ha valt å inte fortsätta denna swishkampanj å tacka för dom 10000kr som ha kommit in! Som vanligt står vi här å bara väntar på något ska hända… tyvärr blev det inte lika stort som jag trodde… vi vill se förändring men tydligen inte klubben! Nu ha alla fått som Ni ville att inget skulle hända!!".

På denna nivå är det. Är det inte skrämmande passivt, så säg.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Nisse på Mon or: Kan finnas en enkel förklaring till detta. Jag tror Timrå ser swishkampanjen som att fansen tror Timrå har dåligt ställt och att det är supporterpengar som behövs för värvningar. Men att Timrå i själva verket har pengar för förstärkningar, men att man inte hittat rätt än. Tror inte Timrå vill sprida nån tro om att Timrå har dåligt ställt och behöver bidrag för att värva. Pengar finns nog, och man vill ta från egen kassa, men att rätt spelare inte är funnen än.
Det är vad jag tror.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Nisse på Mon or: Nä man är ju ooootroligt nöjd med spelare som agerar så här. Det här klippet speglar ganska exakt hur Timrå mår nu och varför jag och många valt att ge upp det här laget. När föreningen ger något som helst livstecken ifrån sig som ger signaler om att de iaf tänker ge SHL en chans kan jag överväga att åka ut på en match. Inte förr
www.instagram.com/p/CVlamA4L2Xa/?utm_medium=copy_link
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Ang . Kampanjen ..... Nu ha alla fått som Ni ville att inget skulle hända!!
Här kommer förklaringen!!
Finns ingen spelare dom vill ta in? å dom är nöjd med hur truppen ser ut just nu..?
Kommentera