1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581251 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2249175

Sv: Apropå nånting...
Nisse på Mon or: Kan finnas en enkel förklaring till detta. Jag tror Timrå ser swishkampanjen som att fansen tror Timrå har dåligt ställt och att det är supporterpengar som behövs för värvningar. Men att Timrå i själva verket har pengar för förstärkningar, men att man inte hittat rätt än. Tror inte Timrå vill sprida nån tro om att Timrå har dåligt ställt och behöver bidrag för att värva. Pengar finns nog, och man vill ta från egen kassa, men att rätt spelare inte är funnen än.
Det är vad jag tror.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
tjobba: Tålamod är en dygd, nån dag, nån gång kommer det finnas en spelare som vill till Timrå och som duger enligt Nubben och CO. Får se om det är till säsongen 24/25 i HA kanske, först måste man fortsätta "tro lite mer på det man gör bara.."
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
tjobba: hur mycket är detta ens bekräftat? Är detta den där administratörens ord (bara) eller är det pålitligt och klubbens ord?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
tjobba: då kommunicerar man det utåt också. Som det är nu säger man ingenting.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
tjobba: Jag tror säkerligen det ligger något i det du säger faktiskt. Men är ganska trött på Timrå alltid använder samma fras "det finns inga spelare". Vad konstigt att alla andra lag hittar spelare hit och dit men aldrig Timrå..
Kommentera