1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581174 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2253096

Sv: Timrå IK - Brynäs IF 2021-11-06
JanneH: Jag har för dålig koll på marknaden tyvärr. Men ngn sa Brock Little, och det är väl ngn sån typ vi skulle behöva. En laglojal sniper.
I mitt tycke iallafall.
Eller så flyttar vi upp Laleggia och Zajac som forwards och satsar på en ny bra back istället.

Det finns olika lösningar.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Brynäs IF 2021-11-06
kulltorp: Frågan är hur vi ens ska ta oss ur egen zon utan Zajac och LaLeggia som backar, däremot är även jag nyfiken på att testa LaLeggia som forward nu när Didde kommer tillbaka.

Gällande diskussionen runt Galló så befinner jag mig i båda "lägren". Vi har fått ut alldeles för lite av våra tilltänkta poängspelare såhär långt, men spelartyperna i sig finns inom väggarna. Det som saknas är spelare som kan flytta upp spelet och Galló är en bättre offensiv spelare idag än han var 18/19 då han hade en mer defensiv roll här. Men oavsett roll så driver han mer offensivt spel nu, och han skulle på alla sätt vara ett uppköp gentemot Alvarez. Så: vi får ruska av oss Alvarez (kanske Frölunda är sugna, nu när Friberg är skadad?) och hoppas på att Luleå gör slag i saken. Det kommer inte hända något dramatiskt rent produktionsmässigt, men hittills har vi fått ut löjligt lite av spelare som Lööke t.ex. För specifikt Lööke verkar det ju vara främst nerverna som spelar ett spratt, det är inte brist på kunnande som gör att han inte ens går på skott med vidöppen kasse som i lördags. Ifjol hade han klyvt nätet från samma läge.

Det kommer, men känslan är väl lite att någon annan måste dra igång det och där skulle Galló kunna göra nytta. Han är trots allt en spelare som gjorde 14 poäng i grundserien 17/18, för att sedan göra nio poäng i kvalet. Clutch-egenskaper, som det heter i staterna. Utan honom och Johan Persson hade vi aldrig vänt mot KHK.
Låst ämne