1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581771 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2253137

Sv: Apropå nånting...
covfefe: Nej Liljegren hade vi många svårt att se vad Nubben hade för tanke med från början..
Lär nog släppas helt sen om vi inte får stor skadelista..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: På gott och ont: Nubben är Nubben. Jag tror han kommer envisas med Liljegren ett tag till. Måhända att årets lagbygge har sina kritiska hålrum (vilket är det enda som räknas i dagsläget), men när det handlar om att hitta rätt ”karaktärer” brukar Nubbens känselspröt vara finkänsliga. Det kan ta sin lilla tid, men nu mitt under brinnande säsong så får vi verkligen hoppas att dessa individer också hittar ihop som lag och att vi kan hitta extern kompetens som kan bidra till detta också. Poängen måste in och mål måste göras.

Det finns spelare som känns lite som framtida investeringar, värvade till en roll vi ännu inte uppfunnit. Liljegren, Walli och Andersson känns som såna, där den sistnämnda tyvärr lär kosta lite väl mycket för att man ska känna att man orkar vänta. Inte för att jag vet vad jag ens förväntade mig av EA, ska sägas. Hans erfarenhet från Rögles etablering kanske är ovärderlig internt, ingen aning.

Men när det gäller Liljegren så får vi väl vänta och se, just nu finns det absolut ingen plats för honom, perfekt med utlåning. Kanske kommer det aldrig finnas plats för honom, men håller vi oss kvar kan det bli lite tydligare nästa säsong vad tanken med honom var när det går att bygga om detta mer från grunden och att få inleda detta bygge tidigare än i mitten av maj. Åker vi däremot ur SHL så är det en väldigt duglig HA-spelare vi snackar om.
Kommentera