1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581587 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2254200

Sv: Apropå nånting...
Håkkybåkky: Sen behöver man väl bara gå till sig själv om hur lätt det är att kläcka ur sig nåt i stunden när hjärtat pratar och inte inse konsekvenserna fullt ut. Som när man träffar grabbpolarna över "några" öl en av de där sällsynta gångerna. Och singelkillarna i gänget kläcker ur sig fantastiskt kreativa och lockande återträffar i form av fotbollsresor i europa o dyl. Som man SJÄLVKLART är på för där den kvällen. Men som är aningens lite svårare att motivera i familjerådet senare....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Precis, och han nämnde ju redan i somras hur allt landade helt fel. Det han sa var väl i korta drag att barnen ska gå i svensk skola, sen var vi ett gäng som jobbade hårt med att dra väldigt snabba växlar av allt. Som jag förstått det så har de något år att spela på innan det där dags för skolstart, och ”rent logiskt” (utifrån min/vår synvinkel) var ju läget perfekt inför den här säsongen. Kontraktet i Ryssland löpte ut, vi gick upp, Nubben hintade om att han skulle kunna bygga ett bättre lag än senast, osv.

Sen visade det sig att det ”enda rimliga” flödesschemat i det inte lirade med verkligheten. När äldsta barnet börjar skolan så kommer de flytta hem, och då är vår serietillhörighet oväsentlig. Det är väl ungefär vad han sagt, i en intervjusituation då. Överjävligt snopet just nu för stunden för vår del, i och med att just spelartruppen är det enda vi har för ögonen. Men att det skulle diskvalificera något form av ”Timråhjärta” är att dra det liiiite för långt.

Precis som redan nämnts: det handlar om att det ska synka privat/karriär också. Lander var på en helt annan plats för 10 år sedan i sin karriär, och var Dahlén befinner sig i sin om han hamnar i en jämförbar situation om 8-10 år vet vi inte. Det ska fungera på ett privat plan, men det fråntar ju inte den inverkan båda hade under sina yngre år i klubben. Där är ju Dahléns legacy på en helt sanslös nivå. Lander gjorde sitt yttersta när klubben samtidigt börjat rasa, och Dahlén har varit den enskilt viktigaste spelaren att ta oss upp ur samma ras. Samma era, men i varsin ände av den.
Kommentera