1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580586 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2258110

Sv: Timrå IK - Färjestads BK 2021-11-25
Villervalla: Trepoängarna måste in, men det är samtidigt extremt viktigt att vi minimerar antalet nollpoängare. Det har varit alldeles för dåligt på den fronten såhär långt. Trots att vi hållit matcher jämna i två perioder så har det runnit iväg i tredje.

Farligt, och något som förhoppningsvis blir bättre nu när försvaret och målvaktsspelet allt mer hittat ett sätt att stänga butiken. Kryss är alltid godkänt för ett lag i vår situation, sen får man se till att plocka treor lite här och där.

33 matcher kvar för vår del, 99 poäng att spela om. Nu får vi se vad som krävs det här året för att undvika kval, men över 60 poäng kommer vi definitivt behöva kravla oss. Det är 43 poäng som ska in det, minst! Otroligt svårt, meeeen inte omöjligt om vi kan hitta något hållbart nu framöver. Gäller att vi fortsätter att plocka poäng, och att vi därigenom kan utlösa kriser bland lagen ovanför strecket.

Ifjol hade HV tagit 25 av deras totala 51 poäng redan efter 20 spelade matcher. Mycket kan komma att hända även den här säsongen, men vi kommer få slita utav helvete för att jobba ikapp det vi fuckade upp under seriens första tredjedel.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Färjestads BK 2021-11-25
Knylan: Jag håller med dig om att vi fuckade upp det rejält under seriens första tredjedel och att vi kommer få slita utav helvete i de avslutande 33 matcherna för att jaga ikapp lagen ovanför. Det krävdes mer än Brynäs 57p för att undvika kval ifjol. Vi behöver ca 40p till minst!

Bara hoppas att trepoängarna rullar in med jämna mellanrum speciellt på hemmaplan med publikstödet och att vi lyckas knipa några fler poäng än hitills på bortais också.

Personligen tror jag att vi behöver förstärka laget med ett par spelare för att klara av det här; Tycker att vi har för mycket bredd och för lite spets.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Färjestads BK 2021-11-25
Knylan: Jaja. Kval undviker vi inte, kommer aldrig hända att vi tar så mycket poäng på resten av matcherna.

Fokus måste ligga hos våra "odödliga" tränare och ledning att scouta brynäs, djurgården och Linköping för att kunna slå dom i kvalet.
Men jag misstänker att det blir som sist. Laget blir tagna på sängen när motståndarna följer sin gameplan i ytterligare 7 matcher på säsongen...
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Färjestads BK 2021-11-25
Knylan: Ja efter 3 st 3 poängare känns det lite upplagt för nåt annat. FBK har vunnit sina 2 senaste på Straffar/OT så nåt säger mig att denna match går till förlängning. Vore trevligt om vi kunde ta bonus poängen... ääääh håll käften, nu smiskar vi dansbandsröv och tar 3 pinnar!!!
Låst ämne