*/ ?>
1150x200-e2WhHkUw.jpg

Inlägg #2258593

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2021-11-25
thorwald: Det finns en motståndare också. Man får komma ihåg det. Med maximal jävla medstuds och lite enklare lösningar för att lösa upp deras press i andra hade vi kanske kommit undan med 0-1 där. Men jag menar, deras 0-2 och 0-3 är märkliga jävla mål. De fick lite väl bra betalt, samtidigt som de också förtjänade att få betalt.

Någon betalning såg inte vi röken av i alla fall. Vi ska ta med oss vad som hände i andraperioden för det är exakt vad LHC kommer titta på inför lördag. Kan vi undvika att bli så pass nedtryckta och stressade så kan det kanske bli bra det där. Vi gör många väldigt bra grejer i den här matchen men om vi gjort mål i rätt lägen under tidigare matcher så var det precis vad FBK lyckades med idag.

Töm och glöm.
+5
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2021-11-25
Knylan: Färjestad var nog inte nöjda med första, det känns det däremot som vi var. Kanske det som är skillnaden. De steppade upp medans vi var nöjda med att ha spelat 0-0 en period. Hade vi gått ut med samma höga press istället för att vika ned oss hade vi kanske kunnat stå upp bättre. Nu kunde istället Färjestad med enkelhet åka runt oss och kylan när vi väl fick pucken var som bortblåst.

Jag tror just det att orka lyfta upp spelet och sätta press i 60 minuter är det som vi måste göra för att rå på topplagen. Det var det som gjorde att vi hade tre raka innan denna match, att vi vågade vara aggressiva. Faller vi tillbaka som vi nu istället gjorde, ja då är det svårt.
+5
Låst ämne