*/ ?>
1150x200-e2WhHkUw.jpg

Inlägg #2258596

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2021-11-25
Knylan: Färjestad var nog inte nöjda med första, det känns det däremot som vi var. Kanske det som är skillnaden. De steppade upp medans vi var nöjda med att ha spelat 0-0 en period. Hade vi gått ut med samma höga press istället för att vika ned oss hade vi kanske kunnat stå upp bättre. Nu kunde istället Färjestad med enkelhet åka runt oss och kylan när vi väl fick pucken var som bortblåst.

Jag tror just det att orka lyfta upp spelet och sätta press i 60 minuter är det som vi måste göra för att rå på topplagen. Det var det som gjorde att vi hade tre raka innan denna match, att vi vågade vara aggressiva. Faller vi tillbaka som vi nu istället gjorde, ja då är det svårt.
+5
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2021-11-25
thorwald: Vi ska vara nöjda med första, men det kändes redan där och då var detta var påväg efter 20 spelade. FBK vet att vårt PP är farligt och fick direkt oss ur fas när vi väl fick PP, i varje PP. Det börjar med lite sjabbel och sen går luften ur oss när det kommer till självförtroendet i spelformen. Absolut inget ovanligt i sig, får man ut puckarna direkt där så blir det omgående osynkat.

Ja, det finns säkert mycket vi kunnat göra för att få matchen i en annan riktning. De visste att de körde över oss i andraperren nere i Karlstad och de fick samma utväxling nu igen. FBKs spelartrupp lär väl kosta någonstans runt det dubbla jämfört med vår, och även om om de absolut inte för matchen från start till mål så lyckas de med precis vad de vill. När de vallar in 0-3 via Liljewalls ansikte så tippade momentum över till deras sida fullständigt.

Hade detta varit en slutspelsserie och det var ett returmöte redan i övermorgon så hade det absolut inte känts kört. Vi blir hårt straffade i några sekvenser, och faller på eget grepp. Vi tar oss igenom mittzonen och skapar tryck offensivt, men behöver få utdelning snabbare. Vi skulle sannolikt aldrig vinna över sju matcher, men det hade ingen förväntat sig heller. Som sagt: det handlar om att plocka poäng och att snabbt som fan åtgärda det som brast idag. På lördag kommer LHC behöva stå för skönspelet och så får vi sno lite idéer från hur FBK pressade oss idag.
+1
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2021-11-25
AVGÅ ALLA!
+10
Låst ämne