*/ ?>
1150x200-e2WhHkUw.jpg

Inlägg #2258608

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2021-11-25
thorwald: Vi ska vara nöjda med första, men det kändes redan där och då var detta var påväg efter 20 spelade. FBK vet att vårt PP är farligt och fick direkt oss ur fas när vi väl fick PP, i varje PP. Det börjar med lite sjabbel och sen går luften ur oss när det kommer till självförtroendet i spelformen. Absolut inget ovanligt i sig, får man ut puckarna direkt där så blir det omgående osynkat.

Ja, det finns säkert mycket vi kunnat göra för att få matchen i en annan riktning. De visste att de körde över oss i andraperren nere i Karlstad och de fick samma utväxling nu igen. FBKs spelartrupp lär väl kosta någonstans runt det dubbla jämfört med vår, och även om om de absolut inte för matchen från start till mål så lyckas de med precis vad de vill. När de vallar in 0-3 via Liljewalls ansikte så tippade momentum över till deras sida fullständigt.

Hade detta varit en slutspelsserie och det var ett returmöte redan i övermorgon så hade det absolut inte känts kört. Vi blir hårt straffade i några sekvenser, och faller på eget grepp. Vi tar oss igenom mittzonen och skapar tryck offensivt, men behöver få utdelning snabbare. Vi skulle sannolikt aldrig vinna över sju matcher, men det hade ingen förväntat sig heller. Som sagt: det handlar om att plocka poäng och att snabbt som fan åtgärda det som brast idag. På lördag kommer LHC behöva stå för skönspelet och så får vi sno lite idéer från hur FBK pressade oss idag.
+1
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2021-11-25
Knylan: Varför kan du ALDRIG se sanningen utan ALLTID något är bra polare med ALLT O ALLA i Föreningen ??? Vad än dessa pajaser gör så inte mycket du tycker är fel. Kom ihåg en av många saker när jag sa hur fan kan man skeppa Ludde Nilsson och behålla Berglund Boyes . Men du tog naturligtvis kompis klubben i försvar. Ja vilken av trion lyckas bäst Ludde med SM guld eller vann de två andra VM eller Stanley Cup något som jag missat
+4
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2021-11-25
Knylan: I efterhand kan man vara nöjd med första perren, men inte mitt under pågående match. I andra skulle vi behövt gå ut och visat att vi ville fortsätta samma spår genom att höja oss ytterligare ett snäpp för att kunna sprätta dit någon puck, men vi gör precis tvärtom. Känns liksom som vi tog ut oss fullständigt i första samtidigt som de visste med sig att FBK kommer öka i andra. Viljan saknades helt att genomföra en bra match över 60 minuter och det är jag besviken på.
+4
Låst ämne