*/ ?>
1150x200-e2WhHkUw.jpg

Inlägg #2258611

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2021-11-25
Knylan: I efterhand kan man vara nöjd med första perren, men inte mitt under pågående match. I andra skulle vi behövt gå ut och visat att vi ville fortsätta samma spår genom att höja oss ytterligare ett snäpp för att kunna sprätta dit någon puck, men vi gör precis tvärtom. Känns liksom som vi tog ut oss fullständigt i första samtidigt som de visste med sig att FBK kommer öka i andra. Viljan saknades helt att genomföra en bra match över 60 minuter och det är jag besviken på.
+4
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2021-11-25
thorwald: Man får väl hålla isär vad som fungerade i spelet och det faktum att vi inte gjorde mål. Man kan se på det speltekniska och tycka att det blivit bättre, men samtidigt vara missnöjd med perioden i sig. Vi gör mycket bra, men det står 0-0.

FBK var gravt missnöjda och ställde om. Det gjorde inte vi, och de fick medvind direkt i andra. Sen är det ju en fråga om klass. Skotten vinner vi med 25-22 men de vinner avsluten i skottsektorn med 23-12. Det är inte så att vi inte vet att vi måste ta oss in i sektorn, men där syns det tydligt hur det blev som det blev. 12 avslut kan innebära några mål en riktigt bra dag, men idag sket det sig. Jag är besviken också, som fan, men sett till den där ”processen” många hatar så finns det en del data vi kan ta med oss.
+2
Låst ämne