*/ ?>
1150x200-e2WhHkUw.jpg

Inlägg #2258642

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2021-11-25
thorwald: Man får väl hålla isär vad som fungerade i spelet och det faktum att vi inte gjorde mål. Man kan se på det speltekniska och tycka att det blivit bättre, men samtidigt vara missnöjd med perioden i sig. Vi gör mycket bra, men det står 0-0.

FBK var gravt missnöjda och ställde om. Det gjorde inte vi, och de fick medvind direkt i andra. Sen är det ju en fråga om klass. Skotten vinner vi med 25-22 men de vinner avsluten i skottsektorn med 23-12. Det är inte så att vi inte vet att vi måste ta oss in i sektorn, men där syns det tydligt hur det blev som det blev. 12 avslut kan innebära några mål en riktigt bra dag, men idag sket det sig. Jag är besviken också, som fan, men sett till den där ”processen” många hatar så finns det en del data vi kan ta med oss.
+2
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2021-11-25
Knylan: ja nu får de se till att de inte blir tolv raka torsk och inte tro att de kan leva på de tre raka 3orna. På plus sidan verkar vi ju ha tajtat till försvaret lite. På minus sidan så får vi inte de där "lätta" målen. Vi måste hitta ett sätt att få de att trilla in. Såg hockeykväll på SVT ikväll och nästan alla mål som gjordes ikväll vara styrningar, slumppuckar från blå samt returer framför mål. Mer sånt behöver vi också! Sedan tycker jag vi kan lägga ner de här med att ta ut målvakten när vi ligger under med två mål. Ger oss bara en pissig målskillnad som vi kan åka dit på om det blir jämt när serie avslutas.
+6
Låst ämne