1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581754 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2259976

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Lite Olofsson från RakaPuckar bloggen.

"Jacob Olofsson, Timrålånet, är en annan lirare man kan ha funderingar om. Inte gjort något direkt väsen av sig så här långt, fick dock mycket beröm för sin måndagsträning, och det är tydligt att Rönnberg har förhoppningar på 21-åringen som var så oerhört lovande som junior:

– Vi vill skrapa fram diamanten som vi vet finns där inne, det vi sett under alla hans juniorlandslagsår. Få fram hans instinkter, få honom att spela för att uppnå saker, inte för att undvika, det såg vi lite av i dag.

Det går att undra om inte en egen junior skulle kunna göra jobbet lika bra i Frölundas A-lag, men här har ju Noah Hasa varit tumskadad, Liam Dower Nisson sjuk – och nu är Ludwig Persson borta (skärskada i foten)."
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Nedsläpp nu! Lineupen ser trevlig ut. Go tur!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Jag var i Gävle i lördags och såg Brynäs-Frölunda och höll då lite extra koll på Olofsson under matchen. Han fick ju göra sina inhopp och samlade spelminuter på kontot men bidrog nada i spelet. Checkade mest och jagade puck utan att få nåt uträttat. När han fick puck eller hamnade i sargdueller så slutade titt som tätt med pucktapp eller att han föll. Nu är det väl kanske ingen som förväntar sig en jätteutväxling i hans spel, men om man tror att vi ska få tillbaka en spelare som har växt, hittat sitt spel etc. etc. så ska man nog dra ner på förväntningarna. Med det sagt så är det ändå bra för alla parter att han kan o får möjlighet att spela. Vill Rönnberg behålla honom ett tag till och slipa på hans spel så absolut, slipa på bara!
Kommentera