1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

537773 inlägg · 6213 ämnen

Inlägg #2263830

Sv: Apropå nånting...
eliassjo : Märklig och dåligt genomtänkt kampanj tycker jag. Gör om och gör rätt. Borde vara fullt möjligt att få ihop minst en miljon. Lite skämskudde.
Självklart ska det vara ett mål med insamlingen, både en summa och tex, vi har en kanon spelare på-g, hjälp oss att gå i mål! Typ.
+9
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Nisse1: Släpp det där med privata summor i dessa tider. Folk orkar inte. Bättre om klubb och sponsorer tar hand om att lyfta in lirare.
+7
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Nisse1: Tycker du? Inför föregående säsong drog man igång backanubben 1.0, med uttalade målsättningen att gå upp igen(en ganska bra kampanj i mina ögon). Då skrapade vi inte ihop mer än 400 000, på flera månader. Jämför detta med Brynäs som drar in typ 2 miljoner på ett par dagar.

På allvar så tror jag inte att Timrå har den supportbasen som krävs för att dra in de stora beloppen som du refererar till. Detta ska man givetvis jobba på för att ändra, men det är inget som sker över en natt.

Sedan har du helt rätt i att tydliga mål, mer frekventa uppdateringar osv är önskvärda. Där finns det en del att jobba på, och lite potential att hämta hem för föreningen.

Men igen, en bättre kampanj ger oss inte miljoner utan det kräver en bredare supportbas.
+18
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Kampanjen borde också ha riktats till företag, var väl mest till privatpersoner nu?
+4
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Nisse1: Det var nog inte riktigt tänkt att det skulle läcka så snabbt till tidningarna. Men insamlingar till specifika ändamål är farliga, vi har tidigare sett här hur vissa varit upprörda över att det ändamål de skickade pengar till inte blev av.

Det finns bara en hög pengar i bolaget som ska räcka till allt, sen finns det en plan i form av en budget men alla vet hur lätt det är att följa en budget.
+5
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Nisse1: ja det blev lite antiklimax! Men okej, bra värvning iaf!
+3
Kommentera