1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

537622 inlägg · 6214 ämnen

Inlägg #2263870

Sv: Apropå nånting...
Nisse1: Tycker du? Inför föregående säsong drog man igång backanubben 1.0, med uttalade målsättningen att gå upp igen(en ganska bra kampanj i mina ögon). Då skrapade vi inte ihop mer än 400 000, på flera månader. Jämför detta med Brynäs som drar in typ 2 miljoner på ett par dagar.

På allvar så tror jag inte att Timrå har den supportbasen som krävs för att dra in de stora beloppen som du refererar till. Detta ska man givetvis jobba på för att ändra, men det är inget som sker över en natt.

Sedan har du helt rätt i att tydliga mål, mer frekventa uppdateringar osv är önskvärda. Där finns det en del att jobba på, och lite potential att hämta hem för föreningen.

Men igen, en bättre kampanj ger oss inte miljoner utan det kräver en bredare supportbas.
+18
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Håkkybåkky:
Det beror väl på att vi alla går på soc i Timrå ;)

Nämen, tror det handlar mycket om hur man paketerar, marknadsför, planerar och leverar.
Timrå har haft spelarinsamlingar tidgare som fallit ut sådär, kommunikationen från klubben är fortfsatt bristfällig. Vad gör Timrå IK för att fördjupa relationen med de supportrar som redan finns? Så pass mycket att de vill tömma sina konton?

Ska man använda det torftiga måttet med antal gillningar på Facebook så har Timrå 15k, och Björklöven 16k, alltså lika stor supporterbas.

De har lyckats bättre med sina insamlingar än vad Timrå har gjort, varför då?
+2
Kommentera