1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580612 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2264919

Sv: Timrå IK - Skellefteå AIK 2021-12-09
RasmusVS: Är det de anledningarna som du beskriver så låter det ju helt klart i överkant med avstängningar av den längden, speciellt den första. Men jag har nog kvar min åsikt om att om man beter sig så blir det sällan ett problem. Du verkar ju veta mer om situationerna så du kanske själv var på plats? Man får ju alltid ha ett litet filter i vad som berättas i efterhand då det kan finnas mer fakta till händelserna som inte kommer fram beroende på vem som berättar.

Min högst personliga uppfattning är att det blivit mer av dessa händelser (vandalism, avstängningar osv) på senare tid än vad det var förr. Men jag kan säkerligen ha fel och att det var lika utbrett förr men kanske inte skrevs om lika mycket.

Nåväl, det är trist att det leder till en sämre stämningsfull matchupplevelse och ett ev. energitapp för laget då det blir tyst. Bara att hoppas att alla parter kan vara stora nog att ta i hand och gå vidare för klacken behövs. Jag själv är sedan länge en sittplatsare och försöker göra mitt därifrån och har den största respekten för de mer engagerade supportrarna som skapar stämning på ståplats.

Om några tår klevs på så ber jag om ursäkt och jag hoppas det fortsätter vara lika livat från västra framöver som det varit tidigare.
Låst ämne