1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581010 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2266047

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-12-11
Bragd-Birger: Lundin är ett bekymmer. Han började hitta in i något när han fick lira ytter, men det är väl någonstans pudelns kärna detta att vi just nu tvingas lira honom som en ordinarie center. Byter man in den kedjan på offensiv tekning så tar det allt för ofta några få sekunder innan vi kört fast i egen zon och uppträder fullständigt desorienterat.

Blomman saknas, och även om man lär behövt läsa en master i ishockey för att helt begripa sig på Liljewall så är det tämligen uppenbart att centerlinan drabbats negativt på senare tid. Från att i grunden varit halvdan, ska sägas.

Lundin var nog den spelare jag litade på som mest på förhand, i stunder drömde jag om att han skulle växa fram till en förstacenter t.o.m. Där hamnade vi icke, och nu handlar allt om att stärka upp konkurrensen så pass att vi kan hitta en roll åt honom där han är mest kompatibel sett till rådande form. Att han inte räcker till som topp tre-center är uppenbart för alla, men bristen på andra alternativ är det stora problemet.

Uppehåll! Tack som fan för det.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-12-11
Sen kan jag överhuvudtaget inte se vad vi ska ha spelare som Alvarez och Andersson till, de tillför absolut ingenting i vår offensiv. Hur mycket skapar de per match, hur många skott får de iväg, hur många puckar kämpar de fram från sarghörnen och tar mot mål? Totalt osynliga, tror till och med att det var Alvarez som inte får bort puckuslingen på 3-2 målet. Betänk att Nubben gav honom ett tvåårskontrakt. Ett tvåårskontrakt, känn på den!! Då måste ju Nubben verkligen trott att han skulle kunna leverera, varför annars skriva ett längre kontrakt. Så jä-la besviken på den här situationen. Agera Nubben!!!
Låst ämne