1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581774 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2266225

Sv: Apropå nånting...
Matsg: ” detta trots att vi har ett klart bättre lag nu än då.” Tanken har inte slagit dig att hela Shl har blivit bättre än sist vi var uppe?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
jå1: visst har SHL, överlag, blivit bättre men vår backsida var ju på förhand inte dyngsämst i ligan men i verkligheten har den ju faktiskt varit just det, någonstans på allsvensk mittenlags-nivå. Man kan ju skylla på att konkurrenterna blivit större, bättre och rikare så det är logiskt om vi åker ur men då kan man ju ställa upp i korpen istället och börja dela ut medaljer för ”deltagande”.

Det räcker med att snegla på Oskarshamn, förra säsongen höll dom på att åka ur och blev sedan ganska söndervärvade. Nu är dom 5:a i serien. Kan dom så borde vi kunna. Åtminstone i teorin.

Å andra sidan har dom haft färgstarka ledare som bevisligen får ihop ett legoknektslag rätt bra. Våra två huvudcoacher har lika lite karaktär som Agent Smith i Matrix-filmerna.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
jå1: ” detta trots att vi har ett klart bättre lag nu än då.” Tanken har inte slagit dig att hela Shl har blivit bättre än sist vi var uppe?

Det är en riktigt bra fråga du ställer men den ska du ställa till vår sportchef Nubben, som dock redan har erkännt att han var förvånad över utvecklingen i SHL vilket också förvånar mig.
Kommentera