1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582259 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2266243

Sv: Apropå nånting...
Kanske bara jag, men intervjun med Boyce i ST idag...
Är både reportern och Boyce förvånad att speltiden blir mindre och mindre? Verkar som om han inte riktigt förstår varför han är på gränsen i truppen. Och har varit ett par säsonger. Normala truppbyggen borde väl betyda att 3e och 4e femmorna fylls på succesivt med spelare från 1a och 2a femmorna, när ny spets kommer in. Inte i Timrå dock, där 3e och 4e femmorna fylls på utifrån. I andra SHLlag skulle Boyce varit borta för länge sen, om man enbart ser på prestationen på isen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Nisse på Mon or: Ja märklig intervju. Snackades om att han hade 12 minuter per match förra vändan i SHL, men den säsongen hade väl väl inte lika "brett" lag. Boyce borde väl vara glad att han fått något utav en given plats i laget oavsett vad han presterar, som sagt i vilken annan förening som helst hade han varit petad vid det här laget. Han är ju så klart bra på alla sätt och vis som person men som hockeyspelare njaa. Han är ju såklart duktig på att döda tid för motståndarna, men det är knappt något vi har haft nytta av denna säsong.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Nisse på Mon or: Måste vara något missförstånd. Tränarna är förhoppnings väldigt tydliga med alla vad man vill se för att ge mer speltid.
Kommentera