1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580609 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2269153

Sv: Malmö Redhawks - Timrå IK 2021-12-21
Janne Magnusson: Dahlen gav Freddan Nubben två frislängar till SHL båda kastas bort. När verkligen kom ikapp hur klapp kass föreningen är på alla områden från tränarna sportchef ledning mm. Ta bara Strömberg här har man haft 4 månader på sig att agera värva på en usel tunn back sida förutom 2-3 st. Nu kör man med 6st som blir helt slut körd och sämre match för match rent jävla dårskap.Vad händer om Svennson blir skadad Nubben??? Ska du spela då eller kompisarna Freddan Ante SKANDAL på menlöshet i klubben
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Malmö Redhawks - Timrå IK 2021-12-21
Återkommer till att anställningen av Molinder är något av det märkligaste jag varit med om. In kommer en snubbe utan några som helst tränarerfarenheter i en roll som är så sjukt luddig att det saknar motstycke. Man lärde sig uppenbarligen absolut noll och ingenting förra gången man var i SHL. En tredjelänk med rutin från tränaryrket, om det sedan rör sig om en mer analytisk person eller en person som är mer individuellt inriktad kvittar, men en person som har varit med som tränare på rimlig nivå och kan tillföra, komma med vettiga infallsvinklar och åsikter. Inget ont om Molle som person, men man går fan inte från ett jobb som försäkringsförsäljare till SHL-tränare som första tränarjobb.

Nubben hade inte sett SHL sedan man åkt ur tydligen då han trodde att sega, tunga, snubbar var vägen att vandra och blev förvånad över att motståndarna kunde åka skridskor.

Man blir less. Vi har långt mycket bättre spets den här gången än senast, men det är fasen en avgrundsdjup skillnad mellan spetsen och bredden just nu.
Låst ämne

Sv: Malmö Redhawks - Timrå IK 2021-12-21
Modano: Håller med och man kan lugnt påstå att klubben inte alls var mer förberedd den här gången heller. Alldeles för mycket kompisskap och klia varandra på ryggen mentalitet. Oprofessionellt helt enkelt.
Låst ämne