1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580370 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2269154

Sv: Malmö Redhawks - Timrå IK 2021-12-21
Modano: Håller med och man kan lugnt påstå att klubben inte alls var mer förberedd den här gången heller. Alldeles för mycket kompisskap och klia varandra på ryggen mentalitet. Oprofessionellt helt enkelt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Malmö Redhawks - Timrå IK 2021-12-21
Nisse1: frågan är om Timrå IK egentligen vill spela i SHL? Om man verkligen tycker att klubben borde spela där utifrån förutsättningarna. Inför förra säsongen var det högtravande ord, man var minsann redo denna gång, vi skulle sikta på play in osv. När pucken väl släpps är vi hela ligans axelryckning, ett stort skämt. Experterna tappar hakan i bordet och skräder inte med orden då dom säger att försvarsspelet är naivt och förvånansvärt dåligt för att vara SHL. Pendeln har svängt lite. För fem år sedan ryckte vi på axlarna åt klubbar som Oskarshamn. Idag är vi mer ett Mora och Oskarshamn är där vi borde vara.

Är det Timrås mål att etablera sig i högsta ligan? Är det nubbens ambition? Retoriken är ju så att vi skall vara i SHL men det man gör i handling skvallrar om något helt annat tycker jag. Freddan sitter säkert, nubben ska hellre avgå själv innan tränaren får sparken. Tränaren står och snackar julbord med ett leende efter en supertorsk i en sexpoängsmatch. Helt fel mentalitet tycks genomsyra hela den sportsliga sidan av Timrå IK och det ser ut att kunna bli vårt fall…igen.

Man kan inte klandra ligan heller om man hellre ser lag som HV71, Modo eller löven på den där SHL-platsen. Vi gör inte speciellt mycket för att motbevisa detta.
Låst ämne

Sv: Malmö Redhawks - Timrå IK 2021-12-21
Årets bästa julklapp kan komma från nubben iår och det är att Freddan får sparken så sjukt jävla besviken på klubben, följt de i närmre 25år de här är det sämsta jag varit med om, man har ställt upp med att göra otaliga tifon stöttat laget i vått och torrt, åkt land och rike runt men vad gör man tillbaka inte ett jävla skit mer än att HA också är en bra serie åker vi ur pga att ingenting händer utan vi har samma ledare osv kommer jag bränna mina Timrå saker
Z - klubba
Kapanens klubba
Regins tröja
Pikkarainens tröja
Handskar
Hjälm
Det finns inget värde i det längre så otroligt sjukt besviken
Låst ämne