1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581367 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2269234

Sv: Malmö Redhawks - Timrå IK 2021-12-21
Nisse1: frågan är om Timrå IK egentligen vill spela i SHL? Om man verkligen tycker att klubben borde spela där utifrån förutsättningarna. Inför förra säsongen var det högtravande ord, man var minsann redo denna gång, vi skulle sikta på play in osv. När pucken väl släpps är vi hela ligans axelryckning, ett stort skämt. Experterna tappar hakan i bordet och skräder inte med orden då dom säger att försvarsspelet är naivt och förvånansvärt dåligt för att vara SHL. Pendeln har svängt lite. För fem år sedan ryckte vi på axlarna åt klubbar som Oskarshamn. Idag är vi mer ett Mora och Oskarshamn är där vi borde vara.

Är det Timrås mål att etablera sig i högsta ligan? Är det nubbens ambition? Retoriken är ju så att vi skall vara i SHL men det man gör i handling skvallrar om något helt annat tycker jag. Freddan sitter säkert, nubben ska hellre avgå själv innan tränaren får sparken. Tränaren står och snackar julbord med ett leende efter en supertorsk i en sexpoängsmatch. Helt fel mentalitet tycks genomsyra hela den sportsliga sidan av Timrå IK och det ser ut att kunna bli vårt fall…igen.

Man kan inte klandra ligan heller om man hellre ser lag som HV71, Modo eller löven på den där SHL-platsen. Vi gör inte speciellt mycket för att motbevisa detta.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Malmö Redhawks - Timrå IK 2021-12-21
Olle: väl rutet! INGEN annan SHL förening skulle behålla ledarsidan intakt efter en förlustsvit på 12 matcher. Skickar väldigt märkliga signaler till både fans och sponsorer. Vem vill backa en klubb som saknar ambitioner?
Låst ämne

Sv: Malmö Redhawks - Timrå IK 2021-12-21
Olle: Klarar vi oss mot förmodan kvar skulle jag gärna se en helrensning bland ledarna. Ska vi vara i SHL behöver vi vara mer professionella. Det är synd det kastas bort mycket talang inom laget genom att anställa gamla kompisar både på ledarsidan och spelarsidan. Kanske borde börja med sportchefen om jag ska vara ärlig. Allt gott om Nubben men att han inte rör tränarna trots uppnbar inkompetens håller inte på denna nivå.
Låst ämne