1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581935 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2269247

Sv: Malmö Redhawks - Timrå IK 2021-12-21
thorwald: Nubben kan värva bra spelare men det hjälper ändå inte när tränarna är inkompetenta. Alla förlorar i en sådan situation - spelarna, laget, supportrarna, och föreningen får lida för denna inkompetens.

Jag ställer in mig på kval mot Djurgården ( har samma problem som oss ) men om vi klarar oss kvar så måste vi göra en radikal förändring på ledarsidan för att kunna etablera oss på SHL nivå.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Malmö Redhawks - Timrå IK 2021-12-21
Matsg: Bortsett från backsidan som jag tycker är i klenaste laget defensivt så håller jag med. Vi har spelarmaterial som håller på SHL-nivå Rattie, Hanzl etc håller hög nivå. Plus vi har endel talanger som Lodin t.ex. Och inte att förglömma Svensson, Hartmann från HA. Men när laguppställningen såg ut som igår frågar man sig vad tusan dom håller på med på kontoret egentligen. Tycker tränarna gång på gång visar prov på att de bedriver någon slags utvecklingsverksamhet och inte satsar för att göra sitt yttersta för att hänga kvar i SHL. Varför Lodin med Andersson och Walli Frågetecken?? Rattie med Liljegren och Blomqvist Frågetecken?? Går inte bedriva välgörenhet hur länge som helst. Finns säkert spelare som kan lyfta sig och "ta nästa steg", men det kan de väl göra i fjärdekedjan isf. Liljegren t.ex gör det säkert jättebra i Västervik men vet inte varför man lägger så stora resurser på att försöka få in honom i en stor roll... Vi har ju folk så det räcker till och blir över även om vi går lite kort på centrar nu. Vi fick in en klasspelare till nu med Åberg så dags att spetsa formationerna nu kanske istället för att rulla på med mängder av olika konstellationer varje match. Matchcoachningen är också bedrövlig vet inte vad man ska säga där egentligen...
Låst ämne