1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581414 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2274037

Sv: Apropå nånting...
❌Fick detta av en inside direkt från laget idag.❌

God fortsättning, nä inte hört någonting varken om det ena eller det andra. är inte så supernöjd över situationen o har på känn att flera är missnöjda, vi får väl se vad som händer o blir intressant och se hur de ska reda ut detta. Tycker inte att det har något vidare spelsystem, men ifjol gick det ju bra efter som Dalle sket högaktningsfullt i va Freddan sa många gånger. Pratar ens tränarna med varandra o varför pratar Freddan svenska i timeouten? Hoppas det vänder så vi klarar oss kvar iallafall o åker vi ur får nog Nubben börja på noll, kan bli svårt att få hit nya spelare då klubben är ganska dålig på att ta hand om familjerna. Mest synd om importernas fruar, får ju inte ens komma in på arenan då de saknar covid pass då de tagit vaccination i USA…..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
{Tiken}: Frågade hen dig varför Freddan pratar svenska under timeout?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Tiken: "Älskar Timrå över allt annat, insyn i både lag och från journalister, berättar det jag får veta, det kommer också ni få veta. "
Tagit från din profil, inte mycket matnyttigt du kommit med förut eller?
Sen att du verkar hata Freddan, ja det är ju en fri värld vi lever i, se upp med dina lösa rykten bara, det biter en i baken till slut.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Tiken: Och tänk vad vi supporters är missnöjda med de flesta spelare i truppen. Torde vara lätt fixat. Att prestera bättre. De som inte kan eller vill det ska bort.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Tiken: det är ju å andra sidan ganska väntat att man är missnöjd när man ligger på negativt kval-plats och bara torskar 😅.
Kommentera