1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577864 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2274060

Sv: Apropå nånting...
Tiken: "Älskar Timrå över allt annat, insyn i både lag och från journalister, berättar det jag får veta, det kommer också ni få veta. "
Tagit från din profil, inte mycket matnyttigt du kommit med förut eller?
Sen att du verkar hata Freddan, ja det är ju en fri värld vi lever i, se upp med dina lösa rykten bara, det biter en i baken till slut.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Peacedog: Det man kan diskutera är väl vilken typ av insyn den här källan har. Rätt onödig "info" att dela f.ö, det är inget konkret utan bara någon enskild, bitter persons egna reflektioner. Vad de bygger på och vilken bärighet de har är spekulativt.

Tvivlar inte på att denna person på nåt vis finns inom organisationen men det lär ju vara som materialare el dyl. Skjutsade själv en kille innan novemberuppehållet som skulle på lagmiddagen efter Brynäsmatchen där vi bröt förluststreaken.

Han hade en sådan roll och kunde väl delge "info" av den digniteten och han nämnde bl.a att Freddan och Ante inte skedade precis. Att de kunde ryka ihop en del om spelsystem och så. Inget jag fäste någon större vikt vid, dock bekräftade det mina farhågor om tränarskapet.

För det är väl ingen hemlighet härinne att jag tillhör skaran som ser ledarskapet som Timrås största akilleshäl. Däremot har jag inga som helst förhoppningar om att något kommer ske där
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Peacedog: Bifalles. Som gamla talesättet ungefär lyder "En lögn kan gå från Bagdad till Konstantinopel medan sanningen letar efter sina sandaler".
Kommentera