1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581145 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2277437

Sv: Apropå nånting...
Olle: Ja, förstår hur du tänker. Samtidigt har vi många ledare i laget, även om dom kanske inte har samma hjärta för klubben, så att säga. Tycker Liljewall verkar vara en bra ledare. Bra person, ger alltid gärnet etc. Boyce givetvis. Svensson visar verkligen hjärta på isen och verkar också vara en bra person, om än inte kanske en "ledare" i gruppen i den bemärkelsen.

Sen kan man alltid se paraleller och samband med det mesta. Vi tog tex brons i fotbolls-VM 94 med blå regering. Har det hänt med en röd regering efter det? Jävligt långsökt förvisso, men man kan hitta samband i allt.

En bra video på ämnet:

www.youtube.com/watch?v=sNK4DPUOeP8
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Jensen_12: jag tror att Dahlén betydde mycket mer för laget än vad Freddan gjorde/gör. Men skit samma, jag tycker det räcker med att kolla på tabelläget och matcherna. Vi kommer få kvala och det måste ses som ett misslyckande även om det inte alls var otänkbart på förhand. Sannolikheten att vi åker ur igen är hög och inte heller det är väl någon högoddsare. Tycker ändå det sticker i ögonen när tex Rattie gjort alla mål i PP, en spelform vi är bra på, och sen stoppar man in Åberg på hans position helt i onödan. Eller att man spelade så länge med LaLeggia och Zajac trots att dom läckte som såll. Eller att Alvarez ens få byta om till match just nu.

Freddan har en tendens att vänta för länge med att göra nödvändiga förändringar som är uppenbara för ALLA. Samma sak var det ju med målvaktsfrågan i kvalet mot Oskarshamn. Sen har du rätt i att vi bara behöver klara kvalet men EXAKT så gick retoriken innan vi blev förnedrade av Oskarshamn också. Det hade varit en skitsäsong men nu skulle vi bara vinna mot ett sämre lag och rädda allt i en avgörande matchserie. Är Freddan rätt man att styra skutan i det läget? Han har redan bevisat en gång att han inte klarar av den uppgiften.
Kommentera