1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581692 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2277585

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Håller fullständigt med om det. Däremot inte att det är tränarna som är 100% ansvariga för resultatet 31p på 30 matcher och plats 13. Där har du fler ansvariga, i olika hög grad såklart men ändå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Hassan:
Vi torde ha styrelsen, Torines, Nubben Fredantmol och spelarna i fallande ansvarsordning.
Vad styrelsen gör och tycker om läget rent konkret, är inte lätt att veta. Det senaste var att om Nubben behövde mer kapital för nyförvärv, fick han väl komma till styrelsen. 18/19 tyckte väl styrelsen att SHL inte var så noga. Viktigare var sociala insatser och ett damlag. Ställer styrelsen några krav på Torines? Vill styrelsen göra det som krävs för att hänga kvar?

Torines har varit osynlig ett tag han också. Vad han gör och vad han tycker om läget är inte heller lätt att veta. Ställer Torines några krav på Nubben? Vill Torines göra det som krävs för stt hänga kvar?

Nubben har inte varit osynlig, men när han sagt något, så har det känts som bortförklaringar. Missbedömning av SHL, missbedömning av HAtruppens kvalitet (både 18/19 och 20/21)
missbedömning av spelarmarknaden (både 18-19 och 20/21), supportrars naiva syn på truppbyggande och dess kostnader etc.
Ställer Nubben några krav på Fredantmol?
Vill Nubben göra det som krävs för att hänga kvar?

Det är inte lätt att veta det heller. Det verkar rulla på utan några större genomgripande förändringar
Dock ingen missbedömning av Fredants kvaliteér vare sig 18/19 F.A eller 20/21 Fredant. De är fredade från kritik och kommer ej att sparkas vad som än händer? Trots ett ej satt försvarsspel på 3 säsonger, felaktiga backsammansättningar, underliga mvuttagningar, obefintliga toppningar, vissa spelares obegripliga mängd av speltid och spel 6 mot 5 som resulterat i minst 10 mål i baken.

Viss kriik har framförts över vissa spelare, inga namn nämnda. Men eftersom Nubben inte sparkar några spelare? så rullar truppen på med två undantag.

Ställer Fredantmol några krav på spelartruppen?
Vill Fredantmol göra det som krävs för att hänga kvar? Det är inte heller lätt att veta. Regelrätta bänkningar har inte förekommit hittills vad jag vet? Åtminstone ett par spelare skulle med facit i hand inte spela öht. Trots bred fwtrupp, så räcker inte kvalitén på den att sätta vissa spelare , som inte håller måttet, på läktaren. Backsidan är ju så tunn, så där får alla spela oavsett. Två 2a målvakter, vem ska man välja ?.

Vilka krav bör man kunna ställa och vilka ska kräva dessa resultat? Vill föreningen Timrå IK göra det som krävs för att hänga kvar? Jag är tveksam.
Kommentera