1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581913 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2281387

Sv: Timrå IK - Linköpings HC 2022-01-24
Olle: Jag håller med dig helt och fullt i det. Men jag blev så jävla stolt och glad över lagets två senare vinster, som mycket väl kan visa sig vara avgörande för vår fortsatta SHL-existens. Och då tycker jag det känns så väldigt onödigt att peka på alla misstag enskilda spelare gjorde. Jag menar, vad är målet just nu? Att spela en bra hockey eller klara kontraktet?
Vi har inte förmågan just nu att spela en felfri hockey där vi styr spelet och vinner matcher med en bländande hockey. Trots det har grabbarna lyckats spela upp sig till en position där chansen att hålla oss kvar ligger i egna händer. Det trodde ingen av oss för några månader sen. Jag fylls av en enorm framtidstro när vi tar tre poäng i en sån här match, trots ett stundtals taffligt spel. Men vi tog tre poäng. För mig är det viktigast. Och jag hade hoppats att alla andra die hard-supporters kände samma. Därför blev jag lite halvtrött när jag går in hit och ser en massa klagomål. Men, som sagt, det är min åsikt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Linköpings HC 2022-01-24
hubbenorlen: jag tror att man behöver slipa på saker även efter en vinst i syfte att vinna fler matcher. Jag tror tex. att dagens spel inte hade räckt till poäng mot Färjestad men det spelar kanske inte så stor roll just idag eftersom vi spelade mot LHC och tog alla tre poäng. Som Lungan skriver är vi ju solklart på rätt väg dock. Mot Växjö tycker jag faktiskt att vi äger spelet och bitvis spelar ganska bländande med höjd för en viss ineffektivitet (som man å andra sidan kan förstå i ett bottenlag).

Alla är nog lika glada över tre pinnar ikväll. Varenda poäng nu och framåt är livsviktiga, det tror jag all känner.
Låst ämne