1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581843 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2281384

Sv: Timrå IK - Linköpings HC 2022-01-24
hubbenorlen: Det är tråkigt att det måste bli en ”svart eller vitt”-fråga bara. Ibland vinner man fast prestationen är dålig och ibland förlorar man där prestationen är bra, som Skellefteå senast. Man måste ju kunna diskutera hockey efter båda typer av prestationer.

Kanske missar något men kan inte se att någon gav omdömet ”värdelös” om dagens insats.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Linköpings HC 2022-01-24
Olle: Exakt. Ursäkta, men nyanser tillhör inte idrottsfans styrkor, och vårt kära forum är inget undantag.
Jag kan tycka det är lite kul att vi kan vara överdrivet glada över en trepoängare trots att det stundtals hackar ordentligt på isen.
Det är betydligt oftare mörksvart på forumet än det är ljusvitt.

Vid en förlust är det inte många som bryr sig om prestationen faktiskt var bra. Och som en konsekvens av det tycker jag att vi idag skiter i det omvända och bara är glada.
Livet blir lite enklare så.

Alltid rött, alltid rätt!
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Linköpings HC 2022-01-24
Olle: Jag håller med dig helt och fullt i det. Men jag blev så jävla stolt och glad över lagets två senare vinster, som mycket väl kan visa sig vara avgörande för vår fortsatta SHL-existens. Och då tycker jag det känns så väldigt onödigt att peka på alla misstag enskilda spelare gjorde. Jag menar, vad är målet just nu? Att spela en bra hockey eller klara kontraktet?
Vi har inte förmågan just nu att spela en felfri hockey där vi styr spelet och vinner matcher med en bländande hockey. Trots det har grabbarna lyckats spela upp sig till en position där chansen att hålla oss kvar ligger i egna händer. Det trodde ingen av oss för några månader sen. Jag fylls av en enorm framtidstro när vi tar tre poäng i en sån här match, trots ett stundtals taffligt spel. Men vi tog tre poäng. För mig är det viktigast. Och jag hade hoppats att alla andra die hard-supporters kände samma. Därför blev jag lite halvtrött när jag går in hit och ser en massa klagomål. Men, som sagt, det är min åsikt.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Linköpings HC 2022-01-24
Vi är helt klart på rätt väg, sista tre matcherna visar laget upp en helt annan inställning, de gör bättre avvägningar och jag tycker de visar på ett bra tålamod.

Fortsätt såhär nu!
Låst ämne