1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577871 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2281548

Sv: Timrå IK - Linköpings HC 2022-01-24
Knylan: Ja alltså jag kände mig verkligen nöjd med andra halvan av matchen framför allt. Att vi i detta läge tenderar till att spela "tråkhockey" gör mig ingenting, bara vi hittar vägar att vinna tillräckligt med matcher som behövs i slutdelen av denna säsong.

Just den situationen vid 1-1 målet reagerade jag på där och då, sen spann nog flera andra härinne vidare på att det var en plattmatch, där vill jag nog ändå säga att kan den andra halvan av matchen igår bli nån form av lägstanivå, ja då tror jag vi har goda möjligheter till förnyat kontrakt.
Är väl egentligen vår naivitet att försöka spela för "offensivt" i alla lägen som satt oss i klistret.


Men står dock fast vid att jag gärna ser ny tränarkonstellation för framtiden om vi klarar oss kvar.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Linköpings HC 2022-01-24
Sputnik: Precis, och LHC var ju ännu tråkigare. Det vore en sak om de misstag som dök upp faktiskt renderade i något, men det gör de inte. LHC är ett snålt spelande lag i väldigt bra form, de poäng man plockat på senare tid har kommit i målmässigt väldigt tajta matcher. Men igår räckte man inte till. JJ fick en ganska behaglig resa i det stora hela, det är i alla fall vad jag gissar att han själv skulle klassa det som.

Bortaspelet och på det sätt man fullständigt släpper iväg matcher när man får en dålig start är en ständig förbättringspunkt. Att vi slapp det där dubbelmötet i Ängelholm i början av förra veckan känns väldigt bra just nu, då hade vi haft Brynäsmatchen två dagar innan att utgå ifrån. Även om resterande vecka fortlöpt som den gjorde så hade vi haft två matcher upp på Malmö i dagsläget, det hade lindrat MIFs ångest lite.

Gällande tränare så ligger det nära till hands att tänka sig att det kommer hända något tills nästa säsong ja, oavsett utgång. Jag trodde att Freddan bränt sitt marknadsvärde när han inte tog chansen att dra ut i Europa i somras, men frågan är om det inte stärkts ännu mer om vi nu tar den här säsongen i mål utan att kvala. Då är det sannerligen tal om att skiljas åt på topp. Perfekt för båda parter.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Linköpings HC 2022-01-24
Sputnik: Oavsett vad som händer, behöver vi byta ut Freddan. Det är min högst personliga åsikt. Freddan har gjort sitt bästa och det är som det är. Men han är INTE den tränare som ska ta Timrå IK in i framtiden. Det kan han inte vara.
Låst ämne