1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581774 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2282872

Sv: Apropå nånting...
kattan: Jo, Alexander, den yngre brodern, kommer vi tappa till Växjö nästa säsong. Den största talangen vi fått fram i föreningen sedan en viss Henrik Zetterberg.. Och ja, det är på tok för dåligt och riktigt illa att det händer
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Puckat: Örebro har jag hört, och att brorsan Adrian drar dit med. Edvin Modin, som varit med U16-landslaget, däremot ska till Växjö. Han fick lämna Timrå U16 i höstas efter att han valt Växjö, samma med Emil Stadin som först sajnat med Timrå men som efter ett bra TV-pucken ville gå till Frölunda då de visade intresse. Om allt stämmer så är det fyra duktigt lovande talanger som lämnar/lämnat klubben. Samtidigt som juniorlagen går kräftgång. Kanske dags att man ser över och faktiskt satsar på juniorverksamheten?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Puckat: Skriv a lags kontrakt med han
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Puckat: Men det är väl såhär Växjö skapar sig framgång. Jag antar att de betalar friskt med pengar/förmåner för att få in en sån kille. Tyvärr blir han väl smickrad till tusen och det blir svårt att tacka nej.
Timrå brukar mig veterligen inte gå in i pengakrig med killar i den åldern.
Mest blir man besviken på att klubbkänslan inte kan finnas där en sån här gång.
Mkt tråkigt om det stämmer.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Puckat: De e för dåligt!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Puckat: Oerhört tråkigt att höra. Hur går det för J18 samt J20 förövrigt? Ser bara resultaten dyka upp ibland och minnet säger att det väldigt ofta är förluster. Är det Thord Johansson som fortfarande styr och ställer? Känslan säger att det behövs göras förändringar även där.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Puckat: Illa om det är så att han väljer andra för att de verkar bättre.
Men sen får vi tänka lite utöver hockeyn också. Det kan ju vara så att folk emellanåt vill se sig om i världen för att få lite perspektiv på sin tillvaro, det behöver nödvändigtvis inte vara för hockeyns skull folk lämnar.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Puckat: Är vi för dåliga på att ta hand om våra talanger?
Vi är i SHL och borde väl kunna locka på riktigt om talangerna. Dahlén och E.P är väl exempel i närtid som borde kunna locka talanger till Timrå?
Riktigt illa om han drar som sagt.
Kommentera