1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581771 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2285065

Sv: Växjö Lakers - Timrå IK 2022-02-03
Knylan: Mer sättet vi förlorar på som gör mig mest upprörd, hur illa det får se ut i egen zon trots oändligt tjat om förvarsspelet från tränarkojan etc. Har väl inte undgått någon att jag gett upp på Freddan sen länge, inte mycket som pekar på att jag kommer ändra mig där heller.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Växjö Lakers - Timrå IK 2022-02-03
Sputnik: Det absolut sämsta med gårdagens insats var slutresultatet. I övrigt gör vi ingen usel match, folk satt ju här och var nöjda efter förstaperioden exempelvis. Så även jag, men den absolut viktigaste detaljen saknades: vi fick ingen utdelning. Det hade vi behövt, istället är det Växjö som hela vägen får styra händelserna.

Hade vi maxat utdelningen i första så hade andraperioden sett annorlunda ut, nu sätter de verkligen in stöten där. Ändå slutar även den perioden 1-1, trots att det tydligen handlade om århundradets överkörning. Fruktansvärt starkt av oss att komma ur den perioden med livet i behåll, men jag är fullt införstådd i att det för vissa är fullständigt omöjligt att se på en insats som något annat än KATASTROF när vi inte vinner.

Nyhet: bottenlag blir bottenlag av den främsta anledningen att man förlorar fler matcher än man vinner. Växjö vinner guld på guld genom att få matcherna dit man vill, och det fick man sannerligen igår. Vi skapade tillräckligt för att åtminstone ge oss chansen, men det räckte inte. Som tur är så är det långt ifrån alla lag i den här ligan som har den där brutala förmågan att skifta tempo i matcherna som Växjö verkligen har, de är även väldigt skickliga på att hela tiden screena bort våra spelare. Detta utan att det ens är nära att vara regelvidrigt.
Låst ämne

Sv: Växjö Lakers - Timrå IK 2022-02-03
Sputnik: Vem ansvarar för försvarsspelet?
Låst ämne

Sv: Växjö Lakers - Timrå IK 2022-02-03
Sputnik: kan bara hålla med Sputnik i det här, visar man inget hjärta, desperation eller är knappt svettig efter match så har man fan inget i SHL att göra. Framför allt våra tre clowner till tränare har inget i SHL att göra
Låst ämne