1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581694 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2287741

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Min fråga kvarstår, är man förvånad att andra klubbar bjuder högre än TIK? speciellt när man väntar tills sista minuten värvningar. Varför har man inte förberett sig på att kunna vara med och buda på allvar när det faktiskt är shl-biljetten som står på spel? Har man inte bättre relationer med sina sponsorer, utflyttade spelare (E-Petterson, Lander, mfl,?) Man har haft hela säsongen på sig att förbereda sig, allt har bara rullat på. Finns det en marknadsavdelning, vad gör dom? Det luktar fiasko lång väg även denna shl sejour.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Fan, trodde jag mådde dåligt men så får man höra att lagledningen mår ä n n u sämre. Förlåt! Jag visste inte!
Då ska jag genast sluta gnälla och bara stötta istället ❤

Undrar vilka alla dom där stenarna är som man vänt på?
- Kedjetombola, check.
- Ge kallaste spelarna mest istid, check.
- Belöna uselt jobb med maximalt förtroende, check.

Men sen då? Skulle man inte kunna testa att
- göra någon form av förändring på tränarsidan? Eller tycker man att spelet "börjar sätta sig" och gå åt önskat håll?
- bänka spelare? Är man helt dum i huvudet om man blir GALEN av att se en loj jävel som Alvarez bara matas på med byten?
- försöka byta bort spelare som inte bidrar på den här nivån? Är det t ex omöjligt att tänka sig att man kunnat byta Liljegren mot en HA-center med defensiv kompetens (för att avlasta Hanzl så att han kan få ägna maximalt med energi i produktiva spelformer)?

Osv. Vilket jävla dravel. Det blir mer och mer uppenbart att vi går en kamp mot klockan inför kvalet. För varje dag som går med den här handlingsförlamade, bekväma ledningen sjunker våra chanser att hålla oss kvar. Vågar inte ens tänka mig vilket mindset spelarna kommer att ha när det blir allvar, eller hur spelsystemet man just då försöker sätta kommer att se ut.

Brrr. Vilket jävla lall.
Men, just det: dom mår mycket sämre än oss!
#sådeså #barastötta #detgickinteattgörabättre
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Nisse1: Alla allsvenska spelare vi tog med upp lyfter ju en hel del lön också numera. Lägg till besvikelserna E. Andersson(som gjorde sin första bra match igår), Bohm, Zajac och Erixon, lär inte vara gratis direkt? Och värst av alla Alvarez. Nä nubben har satsat på fel "hästar" helt enkelt. Det lag vi har nu kommer vi få dras med.
Kommentera