1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581109 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2287729

Sv: Apropå nånting...
Starkt jobbat alla tangentbordsaktivister!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Riktigt sugen på nästa avsnitt av podden. Någon prognos för när det kan dyka upp?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Min fråga kvarstår, är man förvånad att andra klubbar bjuder högre än TIK? speciellt när man väntar tills sista minuten värvningar. Varför har man inte förberett sig på att kunna vara med och buda på allvar när det faktiskt är shl-biljetten som står på spel? Har man inte bättre relationer med sina sponsorer, utflyttade spelare (E-Petterson, Lander, mfl,?) Man har haft hela säsongen på sig att förbereda sig, allt har bara rullat på. Finns det en marknadsavdelning, vad gör dom? Det luktar fiasko lång väg även denna shl sejour.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Dom gör nog allt dom kan men resultatet är tydligt och det räcker inte. Vi som älskar Timrå vill mer! Orsaken är inte enkel förrän man har gjort något. Risken finns att man kan göra fel och då blir det värre. Men att inte göra något när resultaten uteblir är lika fel eftersom det inte är ett "vinnande lag". Själv vill jag inte påstå att jag vet orsaken men jag ser det jag ser och är inte nöjd med att se frustrationen i sig. En sak är då viktig och det är att behålla lugnet som coach i båset (jmf Kenta). Det ger inte självförtroende hos spelarna att visa frustration och gapskrika. Kaos i spelarbyten med missade anfallschanser för att ngn är trött o de andra förväntas hänga med är återkommande. Nyckelspelare som saknar det där sista flytet i avgörande lägen visar också på en osäkerhet som en bra coach kan hjälpa till att ge. Skulle fö vilja se 1 ny 1a målvakt och 3 nya backar för att ge trygheten bakåt. Men visst de gör det dom kan men att inte ga resultat och tycka att man är bra ändå duger inte om vi som lag ska uppåt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Tänker du att det hotats och trakasserats härinne? Om de inte uppfattar krav på personers avgång så har det mig veterligen inte förekommit. Och kan man inte ta det så är det enligt mig en än större anledning till att man bör lämna sina positioner till någon som är lämpligare skaffad.
Personangrepp, trakasserier och hot är självklart inte ok. Otroligt lågt och idiotiskt om detta förekommit
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Ja en del borde nog andas o ta ett break innan dom utan att passera hjärnan skriver i affekt!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Bra med info, men alltid tråkigt att personer inte kan vara konstruktiva.
Kommentera