1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581694 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2287738

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Tänker du att det hotats och trakasserats härinne? Om de inte uppfattar krav på personers avgång så har det mig veterligen inte förekommit. Och kan man inte ta det så är det enligt mig en än större anledning till att man bör lämna sina positioner till någon som är lämpligare skaffad.
Personangrepp, trakasserier och hot är självklart inte ok. Otroligt lågt och idiotiskt om detta förekommit
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: tycker mig inte se några hat eller trakasserier på Hockeysnack men samtidigt, om jag går till mig själv, så är det ju heller inga trevligheter som skrivs i samband med en förlust och medan andra säger att dom skiter i detta nu för att det är för jobbigt att följa laget så funderar jag på att ta samma väg och avregistrera mig men lite av en annan anledning.

Det finns ingen poäng med att häva ur sig otrevligheter på ett internetforum och medan kärleken till klubben kan te sig i positiva former när det går bra så väger det inte riktigt upp hur det blir när det går dåligt. Är man då en medgångssupporter? Kanske. Är det enklare att frodas i olyckan av en förlust än glädjen av en vinst? Tragiskt nog, ja förmodligen.

Vidare så kan man ställa sig själv frågan om man är en bra förebild för yngre skribenter när man häver ur sig ord som ”värdelös” och ”helt jävla kass”, debattklimatet blir definitivt inte bättre. Efter lite självreflektion är det bara att konstatera att man inte bidrar till ett positivt debattklimat och då är det bäst att hålla sina tankar för sig själv.

Några här inne, men långt ifrån alla, kanske skulle kunna dra nytta av att rannsaka sig själv på liknande sätt och göra några justeringar i ordvalen innan man postar ett inlägg. Jag har varit med så länge att jag vet att det är svårt att lägga band på känslorna i stundens hetta men även att inget jag skriver tar nubben ett enda steg närmare att sparka tränaren (eller vad det nu kan handla om) och då kan man fundera på för vem man skriver. Om det är för att få utlopp för sina egna frustrationer eller om det är för att diskutera ett ämne med andra skribenter. För vissa, inklusive mig själv, så gäller nog tyvärr det första alternativet just nu.

Det här var inte riktat till dig som person.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Senast jag såg hot härinne var det Modano som önskade livet ur Freddan, lågoddsare att det slinker iväg saker privat när det saknas både impulskontroll och IQ.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Detta kan ju inte handla om vad vi skriver i HS, utan vad som kommunicerats via andra forum och mail.
Har inte sett ett ngt sånt i våra böcker.
Kommentera