1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580938 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2289238

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Det här är en HA förening rakt av, nivån och ambitionen räcker inte till. 90% av de anställda i föreningen skulle behöva bytas ut. Nubben/ledningen lärde sig inte ett piss av senaste sejouren i shl, dom lyckades med bedriften att göra saker ännu sämre. VI SKA CHOCKA SHL........PINSAMT!
Sista minuten värvningar kostar, varför har man inte förberett sig för det då?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Nisse1: ja, eller värvat tidigare än sista minuten?
Vissa förändringar hade nog varit möjliga. Man hade t ex sannolikt kunnat bli av med Alvarez tidigt på säsongen (om än inte med full kostnadstäckning), man hade kunnat försöka byta bort någon av Liljegren, Lundin, Bohm osv med något HA-lag. Skapat sig lite utrymme. Agerat!!!1

Om nu Nubben underskattat SHL och hur snabbt spelet var, och dessutom tidigt öppet erkänner det, är det oerhört märkligt att man inte försöker göra ett skit åt att rätta till det. Bort med Olofsson, in med Åberg. Sådärja, då kör vi på och hoppas på det bästa.

Föreningen känns trött, initiativlös och lättkränkt. Ledningen går under jord för att sedan dyka upp när dom vill gråta ut över att folk är besvikna på att dom inte verkar göra något. "Inga mår sämre än vi!". "Det är JÄTTESVÅRT dethärna med SHL!". "Kan inte alla bara sluta gnälla och vara glada istället så hoppas vi på det bästa???2".

Nä, den här klubben behöver nog ett rejält omtag och bygga nytt från grunden. Få in lite folk med rätt driv, lite fräscha och orädda idéer. Nubben är ett jävla unikum, och han ska ha extrem respekt för allt han gjort för klubben. Men - snart - 25 år räcker. Nu måste det in någon yngre förmåga med koll på dagens hockey. Någon som brinner för att tänka lite nytt, och som gärna jobbar i par med tränare som hat eget driv och inte bara jamsar med.
Få in lite dynamik. Nubben har inte haft (velat ha) en självständig tränare sen Challe. Montén, Roger, Freddanz...inga hälar i marken där.

Timrå anno 2022 ÄR Nubben. Klart han inte vill sparka tränare. Dom jobbar ju åt honom, med honom. Han värvar, bygger, tänker roller, säljer in till spelare. Skulle vara väldigt intressant att se hur involverade Freddanz var i värvningen av Åberg t ex, och då specifikt när det gäller hans tilltänkta roll och förtroende. Är fullständigt övertygad om att Nubben kör sitt eget rejs rätt stenhårt, och att Freddanz efteråt mest ställs inför faktum.

Nä, börjar nog bli dags för omtag. Lämpligen när vi ännu en gång kraschlandat oss ur SHL. Låt det ta ett par år (vilket det lär göra när föreningen måste hitta en ny identitet post Nubben). Sen går vi upp igen när vi har något i SHL att göra.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Nisse1: "Hot och trakasserier mot människor av kött och blod" är alltså enstaka mail samt inlägg härinne med kritik och önskan om främst Nubben och Freddans avgång.

På riktigt?! Jag vet fan inte om jag ska skratta eller gråta. Så otroligt pinsamt
Kommentera