1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582425 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2289439

Sv: Apropå nånting...
Jag tror inte att man ska läsa in allt för mycket, generellt, när någon uttalar sig och säger "jag/vi har fullt förtroende för tränare/sportchef/spelare". Visa mig ett exempel där tex en sportchef sagt "jag har inget förtroende för tränare" innan de har sparkat tränaren.

SEDAN, finns det andra saker i svaren från Nubben/Torines/Backlund som bör analyseras, men delen om förtroende för tränare/sportchef är mall 1A för hur man pratar utåt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Icingpucken: Samtidigt 1A i hur man framställer sig och vilken bild det ger utåt.

Man behöver ju dock nödvändigtvis inte säga att man inte har förtroende för tex tränare, däremot kan man uttrycka att det är viktigt med resultat blabla och uppnås inga resultat så kan förändring komma att behöva göras. Då har man sagt nåt och ställer krav utan att säga nåt och visat att man vill mer än hålla tummar och hoppas och tro på mirakel. Men vi har ledning i flera led som visar noll pondus och det genomsyras garanterat ner till dom på isen.

Men i TIK så sitter, och står, man säkert oavsett. Lex Svedberg. Lex Alvarez. Lex Freddan. Listan kan nog göras längre. Och det stör. Resultat i organisationer speglas av ledarskap och kommunikation, i alla led, uppifrån och ner, internt och externt.
Kommentera