1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577975 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2290696

Sv: Apropå nånting...
Laken: Med Paigin undrar jag vem som blir 7e back.

Min gissning

Svensson-Westerlund
LaLeggia-Erixon
Paigin-Strömberg

Zajac 7:e back samt Bohm och Carlson utanför laget.

Vad tror ni?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Vad tror ni om denna?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Om Paigin känner sig lugn med Laleggias räder så känns dom mer kompatibla spelmässigt och Strömberg-Erixon är en konstellation jag kan känna mig trygg i. Zajac och Carlson är väldigt lika i stilen tycker jag där Zajac är bättre på att hitta genomstickare men att det kan ske på en bekostnad. Carlson känns tryggare överlag tycker jag men sticker inte ut i att kunna förändra en matchbild. Bohm är en besvikelse helt och hållet. Jätteduktig spelare såklart och det finns en anledning till varför han fått spela i toppklubbar, men samma anledning till varför dom inte förlänger heller med honom. Svensson och Westerlund funkar bra tillsammans och dom backar varandra väldigt ofta när den ena gör ett misstag.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Min gissning är att om ni inte får in en forward så kommer Freddan och Ante komma med en grym ide att ta upp laleggia som forward ( som han inte vill spelat )
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Paigin och Didde blir spännande att se. Hoppas de inte mosar sönder motståndet så hårt att domarna väljer att skicka dem till snickerboa bara.
Kommentera