1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581150 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2290846

Sv: Apropå nånting...
RasmusVS: Vet vi något om hur grovt var brottet skulle påståtts vara? I Sverige är det högsta straffet för grov misshandel 6 år. Nu har det gått 7 år sedan detta påstods äga rum .. Ska man bli dömd baserat på hur många åtalspunkter man står åtalad för(du verkar föra fram det som någon slags förvårande omständighet).. Ja då skulle mördare komma väldigt billigt undan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
thorwald: Att misshandla frugan sin, hota henne till livet per sms, förfölja henne och sedan försöka strypa henne till döds är det som påståtts. Jag har inte björnkoll på USA:s rättssystem, det kanske du har, men generellt brukar straffen vara högre där än i Sverige.
Sen kan man ju fråga sig om t ex en dömd pedofil skulle vara lämplig som, låt oss säga tränare i elitförening, trots att den suttit av sitt straff.

Min poäng är att om det finns lagligt stöd för att väcka åtal på 12 punkter så är det något som har hänt.

Roligt hur det ska dras till till spets och kreti & pleti är rättväsendets sista försvarare kring Bartosak, men när Nubben & Torines surrar om hat och trakasserier i en hårt pressad situation utan att specificera arten och ingenting polisanmälts så är det ”FöRdJävLiGt!!!11 😡😡 iNGen rickTig supårter skriver sånT”

Det står var och en fritt att tycka att vad en ishockeyspelare ,som eventuellt kommer att få representera vår förening, gör utanför isen inte ska ha någon betydelse. Säg hellre det än att försöka relativisera bort det.

För mig har det betydelse, jag står fast vid det och kommer inte att uppskatta om det skulle bli så att han spelar här.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Laken hittat vår nye center? Spelat klart för säsongen och har dessutom erfarenhet av SHL.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
thorwald: Rättsmaskineriet mal på för sig, det lägger jag inget fokus på i det här fallet. Jag vill inte se honom här av den enkla anledning att jag inte tror att det vore en bra värvning. Men, läs och häpna, här väljer jag att ha förtroende för Nubben. Är det något som är hans styrka så är det att väga in helheten hos en spelare, både det sociala och det sportsliga. Finns det några tveksamheter är jag säker på att Nubben inte är intresserad
Kommentera