1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581464 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2301944

Sv: Linköpings HC - Timrå IK 2022-03-03
mikenomad: Känns som att du lyfter en icke-fråga. Sverige kan absolut bidra till att införa sanktioner mot Ryssland som land, men att agera på ett sätt som direkt skadar individuella människor lär ju inte falla i god jord bland befolkningen.

Så länge det inte uppdagas att de ryska spelarna i SHL/HA aktivt bidrar till krigsföringen så blir de kvar. Timrå IK som förening har inget moraliskt ansvar i detta, så att agera omoraliskt och skeppa iväg Paigin som straff för något han rimligtvis inte är inblandad och skyldig i vore däremot att agera omoraliskt.

Såg att det fanns några riktiga dårar som hävdar att det är skandal att han får vara kvar både i Måndagschatten och i STs kommentarsflöde. Några använde bevisligen paraply när det regnade hjärnor.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Linköpings HC - Timrå IK 2022-03-03
Nu är vi här igen. 6-poängsmatch och vi sitter och diskuterar om ryssar verkligen borde behandlas som människor fortfarande. Vad fan är det frågan om? Man måste skilja på sak och person, det gäller i alla aspekter av livet. Paigin är på inget sätt medskyldig till det som händer mellan Ryssland och Ukraina, så varför ska han bli straffad? Hans spelande i SHL gynnar inte Ryssland som nation överhuvudtaget.

Låter som en trasig skiva kanske men kan vi inte ha ångest över hockey istället? Jävlar vilket mörker om vi torskar ikväll. Om vi därimot lyckas vinna ikväll kommer mina tankar flaxa iväg mot play-in och SM-guld, underdogen som legat och ruvat i botten hela säsongen tar plötsligt språng och klöser sig hela vägen. Då hade vi nog till och med fått en rubrik i aftonbladet, eller iaf nämnas i förbifarten då dom skriver om annat lag.

Ikväll kör jag med dubbla kalsonger, det lär behövas!
Låst ämne

Sv: Linköpings HC - Timrå IK 2022-03-03
vonDöbeln: Jag tar upp en fråga som bl.a lyfts av Olle lite längre ner, dock i en låst tråd
Låst ämne

Sv: Linköpings HC - Timrå IK 2022-03-03
Jag hatar alla kineser och dom ska lida så mycket det går. Allt pga pandemin startade där.

Är det så det ska vara? Fan är det för jävla tankar??

Ryska befolkningen är ju för i helvete förtryckta av Putins regim. Dom gjorde misstaget i att rösta fram honom för 20-25 år sedan för att dom trodde han skulle bli deras räddning från fattigdom. Putin ändrar flera grundlagar och gör så att han kan sitta hur länge som helst utan problem. Han dödar oppositionen med gift eller slänger ut dom från 7 våningshus. När ryssarna nu får se vad som händer i Ukraina så samlas 100 000-tals demonstranter runtom i Ryssland och begär putins avgång. 7500 hittills är gripna och frihetsberövade.
Låst ämne