1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581613 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2305952

Sv: Timrå IK - Djurgårdens IF 2022-03-06
Smetovish: Nja, var på matchen, var redo att lämna hallen och gå hem 5 minuter in i P3. Spelar man så oursäktligt pissdåligt att man donerar pucken till DIF i två fullt fria situationer i egen zon är man varken värd SHL plats eller handklappningar.

Det var jävligt bra fram tills 3-1. Sen var det totalt jävla fritt fall, mentalt och spelmässigt, utan agerande från varken tränare eller lagkapten.

Den enda chansen Timrå någonsin har i SHL i framtiden är med en total ombyggnad av organisationen. Nya tränare. Ny sportchef. Ny allt. Finns spelare med kapacitet, men ingen ledning värt sitt salt. Utan en ny grund i föreningen är detta vad vi kan uppnå. Att handbromssvänga oss ur SHL varje gång vi tar oss in igen.

Nu är vi på väg ut ur hockeyns finrum, och glider nog tillbaka in på svensk hockeys motsvarighet till en vägkrog.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Djurgårdens IF 2022-03-06
Förstår inte hur man kan kritisera laget överhuvudtaget efter helgens två matcher med 4 av 6 möjliga poäng. Klart det var en tung förlust igår men spelarna krigade på och spelmässigt var vi bra igen, självklart kommer det misstag när man för 4:e matchen på raken tvingas gå på endast 5 backar. Det sliter och är man trött kommer dom enkla misstagen som straffar sig direkt i SHL. Även starkt att komma tillbaka till 4-4 även och vara nära chans på segern. Problemet rent tabellmässigt är att ALLA andra resultat gått emot senaste 4 omgångarna. Nä nu får vi ladda batterierna till tisdag och hovet. Dock är det bonus om vi tar poäng där, full pott krävs dock i kommande två hemmamatcher.

ps. Förövrigt tycker jag klacken är bättre när man varierar ramsorna utifrån hur det ser ut på isen, precis det som skedde igår. Mycket bra.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Djurgårdens IF 2022-03-06
SnabelA: ursäkter hör inte hemma inom elitidrott men nog känns en förklaring på sin plats över raset vid läge 3-1. Att spela 3-4 matcher på så kort tid med kort om folk, speciellt på backsidan, verkar ha tagit på krafterna. Hoppas Westerlund och nån till är tillbaka på tisdag
Låst ämne