1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581613 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2305960

Sv: Timrå IK - Djurgårdens IF 2022-03-06
Smetovish: Var på plats första gången iår nu i helgen. En jäkla bra stämning på västra stå på lördagen mot BIF. Såklart spelar ju resultat in om/ när sittplats sjunger med. Tyckte det var ett bra tryck iallafall på lördag. Under söndagen fattades en "pådrivare" som det vanligtvis finns. (såklart ingen ursäkt) Byte av trummis i andra perioden renderade i massa bråk och förslag som att "kom hit och slåss då" från supportrarna en bit ner. Vet inte riktigt vad som uppdagade detta. Även när supportrar ovanför var pådrivande och började sjunga skreks det "håll käften" nerifrån. Bråk inom samma supporterskara är aldrig bra. Min uppfattning är att det blev aldrig riktigt bra tryck efter det. Såklart spelar resultatet på tavlan in rätt bra.

Jaja, nya tag på Tisdag. Vinst är ett stort MÅSTE för att detta skall gå vägen. Allt för många reultat har gått emot oss i övriga matcher för att vi ska ha råd att tappa poäng. Nån tillfriskand back är väldigt viktigt inför Tisdag. Håller inte att gå så tunt på backar så länge..
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Djurgårdens IF 2022-03-06
falconuggla: Det handlade väl om att en ”gammal” trummis ville kliva in och köra trumsolon i andra perioden. Någon som vi jobbat för att ta bort, det ska inte förekomma på läktaren, trumman ska aldrig överrösta sång. Den ska hjälpa till att hålla takten. När folk påtalar till honom att lägga av med det så visar han fingret och skriker ”kom då”.

Att han dessutom inte kunde trumma eller hålla takten till en enda ramsa förutom möjligtvis ”Timrå Timrå Timrå” bidrog såklart negativt till stämning då det var helt omöjligt att sjunga så länge han trummade, vilket skapade irritation.

Nu vill jag egentligen inte hoppa på en enskild person, men att kliva in efter flera års frånvaro och ”bestämma” hur det ska låta på läktaren är givetvis in ok. Inte när det finns aktiva som krigar varje match, sjunger, hoppar och fixar nya ramsor.

Stämningen har varit otrolig senaste matcherna, att då komma in och ändra på den, köra sitt eget race och inte vara lyhörd, ja då blir det pannkaka.

Sen som någon skrev att en person från ingenstans kör ”ge mig ett T” två gånger i slutperioden är ju bara parodi. Noll känsla.

Nä, jättekul att folk vill bidra och hjälpa till. Absolut inget fel i det, men lite känsla får man faktiskt ha. Jag personligen har stått i klacken i drygt 25 år, nästan hela tiden i ”kärnan” som bytts ut då och då. Jag kan ändå känna mig osäker ibland vad som bör sjungas just nu, men då håller jag tyst och låter dom som kan det där göra det istället.

Och så länge någon står nere på capoplatsen, då lyssnar man på den personen och sjunger det han vill sjunga. Drar man igång något eget då, då kan man gå ner dit och ställa sig istället.

Tack för mig.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Djurgårdens IF 2022-03-06
falconuggla: Ahaa, det missade jag. Riktigt trist att det ska behöva bli bråk när man är där av en och samma anledning, dvs stötta Timrå. Det blir dagis över det hela när det blir så. För att klacken ska växa måste ju såklart sånt där bort. Äldre personer tar avstånd från sånt vilket gör att det endast är dem yngre tillslut som står i klacken. Alla behövs! Nu kanske det var en engångsföreteelse i ilska/affekt. Men känslan är ändå att det blivit stökigare de senaste åren.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Djurgårdens IF 2022-03-06
falconuggla: Något uppmanande till slagsmål var det väl aldrig tal om, dock ett missnöje hur trumman sköttes och valet av ramsor som valdes. ”Hela hallen komigen Timrå” ska tydligen numera köras i tid och otid så fort vi ligger under, tappar till slut slagkraften helt. Sen får vissa för sig att köra ”ge mig ett T” ramsan två gånger om på typ 10 minuter, i 4-4 läge… nä igår var det väldigt dåligt på ståplats.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Djurgårdens IF 2022-03-06
falconuggla: Klacken...Sittplats....Laget....AVGÅ ALLA!
Låst ämne