1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582036 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2307381

Sv: Djurgårdens IF - Timrå IK 2022-03-08
RasmusVS: Touché!

Detta är vad många har som "insikt". Men inte ledningen. Har haft en känsla, dels styrkt av dom räkningslösa konspiratoriska teorier här, att något är fel uppe i ledningen. Tror det börjar redan i styrelsen, iom Nubben tycks ha noll krav på sig. Med noll krav kan han göra det bekvämt för sig och även i leden neråt (Tränare och spelare). En annan sak är ju att juniorerna flyr och vi tar inte upp juniorer nu när vi varit 5 backar. Samt att framträdande juniorer flyr klubben till nästa år.

Timrå spelade med 4-5 backar i 4-5 matcher på nästan lika många dagar. Det betalade sig mot bland annat djurgården. Vi är många som har utövat sport och vet precis vad som händer när man är trött. Jag själv gör superdåliga beslut om jag matchas dåligt/mycket några byten i rad. Detta är proffs, men dålig/påfrestande matchning har pågått i flera månader, kan inte tänka mig annat än att dom blir lätt slitna under en sådan påfrestande vecka. Varför lyfts inte juniorer upp och kan plocka kanske 5 minuter av Paigin, 3 minuter av Erixon etc etc. Rätt säker på att det hade varit som natt och dag. Passivitet!

Matchande av vissa forwards i vissa kedjor och vissa lägen är helt galna. Bara för att en spelare var bra förra omgången, behöver han inte vara bra denna omgång. Tex bänkningen/nedgraderingen av Lodin kom jävligt sent. Alvarez-situationen behövs inte nämnas. Särningen utav Zajac och Laleggia kom sent. Matchningen av Walli utförs med usel fingertoppskänsla, Walli har höga toppar och djupa dalar. Minns att han bara har matchats bra borta mot djurgården när han näta. Men sen har han haft iaf 3-4 matcher som hade lätt kunnat tagit en top 6 roll.


Detta är ju bara ett axplock. Men mycket känns som alibi-ledning. Det görs vissa saker helt oförståeligt och helt snett bara för att något ska göras. IKO och Rögle är vad jag minns lag som haft liknande problem under sin etablering. Men dom gjorde drastiska förändringar och se på dom nu. Timrå vägrar göra förändringar genom att vara obekväma eller trampa någon på tårna. Allt som allt är det parodiskt. Jag vet inte riktigt vad föreningen kan förvänta sig. Men fortsätter det så här finns inte Timrå ik om 10 år.

Redan efter den här säsongen kommer jag (inte för att någon bryr sig) ta mig en rejäl funderare huruvida Timrå ska fasas bort ur mitt liv. Man försöker hjälpa med det man kan. Jag har inga geografiska fördelar att heja på laget och det här med att supporta Timrå har inte varit bra för mig dom senaste åren. Jag är för passionerad och inbiten, hockey och Timrå har påverkat mitt liv för mycket. Allt eller inget för min del.

Men jag ska roota för timrå den här säsongen. Använda mina sista slantar från CSN, försöka vara positiv här och på andra forum. För spelarna behöver all hjälp dom kan få utifrån, för uppifrån tycks dom inte få någon hjälp.

Hela HS, kom igen Timrå!
Låst ämne