Timrå IK

581066 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2309592

Sv: Timrå IK - IK Oskarshamn 2022-03-12
Kerstin_k: Jag tror du satt huvudet på spiken med tanken om att Freddan borde ha Molinders roll. Spelare utvecklas i Timrå och gruppen verkar hålla ihop bra under Freddans ledning, men någon game coach är han tyvärr inte.

Sen att laget inte är påslaget till 100% instämmer jag också i. Många gånger vi tappat i sista minuten eller släppt in tidigt i perioderna.
Eller som idag med 2 minuter kvar; när pucken studsar ut mot Åberg framför motståndarmålet och han är redan på väg ut i omklädningsrummet. Inte något fokus alls på det som hände där och då. Det agerandet fick mig att helt enkelt lämna ishallen. Nej det måste brinna i blicken redan vid nedsläpp och eldas på hela tiden, annars kan vi räkna in HA redan här och nu.

Matchen i övrigt då? Jodå, bra drag på klacken fram till matchstraffet, då tror jag bägaren rann över för de flesta. Inte så konstigt heller efter bedömningen vid 1-3 och det där skumme matchstraffet. Sen är det helt otroligt att Oskarshamn sätter sina 2 lägen de har i första medan vi sätter 1 av 5 (eller fler). Vi är ju faktiskt vassare matchen igenom men får inte till det fullt ut Självförtroendet som spökar hos många eller är det slitet efter veckan som var?

Jaja, får börja mentalladda inför kvalet. Finns det hockey-yoga som kan lugna nerverna månne?