1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581770 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2310097

Sv: Timrå IK - IK Oskarshamn 2022-03-12
mikenomad: Som sagt, det är väntat att du och många andra inte håller med mig i detta. Men tillåt mig att få hålla med dig i att det är självklart att man som supporter (och förhoppningsvis medlem) ska kunna kritisera föreningen eller laget utan att skämmas, något annat vore oroväckande. Men så fort det blir förlust (ja, ett lag förlorar alltid i en hockeymatch) så uppnår ej konstruktiv kritik och obehärskad smutskastning sådana oproportionerliga nivåer att det är skrattretande.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - IK Oskarshamn 2022-03-12
PontusPilatus: Ja vi får tycka olika, vilket vi gör kring detta. Men jag kan hålla med dig också då så är vi kvitt 😉
Visst är det så att kritiken får löjliga proportioner härinne ibland. Det är en av anledningarna till att jag mestadels undviker att gå in här under pågående matcher.

Men det jag skriver utifrån är som jag ser det summan av kardemumman. Resultaten som talar för sig själv, att vi ligger sist. Och faller ihop när det gäller som mest. Om inte det är en ledarfråga så vet då inte jag.

Men allt är inte svart/vitt, det håller jag med om. Nu mot IKO t.ex, vi spelar mer eller mindre ut dem i andra och skapar tillräckligt för att både kvittera och ta ledningen. Men förutom en del otur, en mkt bra målvakt och en köttmur till IKO- försvar så har vi dålig riktning på avsluten.

I första blir vi stenhårt straffade av IKO tycker jag. Men hur är det möjligt att jag som lekman kan slå mig ner på läktaren och redan efter två minuter hinna förfasas över åtminstone två horribla diagonalpass som sånär ställer till det i n n a n diagonalpassningen som verkligen orsakar 0-1?

Och sen stannar det inte där, otyget fortsätter och 0-2 kommer som ett brev på posten efter exakt samma jävla diagonalpass som landar i gapet på en IKO-spelare.

Hur är det möjligt? Mot ett lag som t.o.m jag vet har sin styrka i snabba spelvändningar. Hur kan det inte vara ett tränaransvar att ta tag i det? Ser man det ens? Vad har man satt för jävla grundspel när sånt sker på löpande band?

Det är liksom ingen "marginell" sak, jag skulle säga att det kostar oss matchen och tre poäng
Låst ämne

Sv: Timrå IK - IK Oskarshamn 2022-03-12
Tror de allra flesta här inte menar att smutskasta. Som professionell förening ska man kunna svara sina supportrar på deras frågor som faktiskt möjliggör att de här personerna skall kunna ha någon inkomst. Utan oss och sponsorer skulle man inte kunna bedriva den här sortens verksamhet. Då tycker jag att det minsta man kan göra är att svara på E-post och ge oss ett offentligt svar på frågor som ställs. Det jag vill ha svar på är varför man har sådant förtroende för Freddan, vad är det som gör att man fortfarande kan ha starkt förtroende när vår sportchef tycker vi har ett lag för play-in till slutspel men ändå ligger på sistaplats. Det är bristen på kommunikation från ledningens sida som iaf jag hade önskat mer av. Det jag är tämligen säker på är att Timrå är ett av få lag där man faktiskt tillät en tränare ha 12 matchers förlustsvit utan att bli speciellt ifrågasatt av sin arbetsgivare.

Men mirakel kan ske och vi kan ju mycket väl lyckas flaxa oss kvar :)
Låst ämne

Sv: Timrå IK - IK Oskarshamn 2022-03-12
PontusPilatus: Har man inte '' satt försvarsspelet " i omgång 48 är det nog förtjänt med kritik
Låst ämne