1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581764 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2314196

Sv: Apropå nånting...
eliassjo : Jag håller med. Man kan såklart önska mer, att klubben haft en plan B i form av en ny tränare. Men det här är helt klart ett bra agerande och jag tänker inte slösa mer energi på det faktum att det borde gjorts långt tidigare, tiden går inte att backa.

Men jag är 100 på att missnöjet med Freddan varit stort och ställer mig ytterst tveksam till hans popularitet bland spelarna. Det har varit närmast parodiskt tydligt sett till kroppsspråk och ansiktsuttryck att relationen mellan Freddan och Ante varit krystad. Jag har betydligt större tilltro till Antes taktiska förmågor och har hela säsongen haft en känsla av att han körts över av Freddan.

Skönt även att mitt och andras orerande över Nubben/Freddan-äktenskapet till slut kom på skam. Frågan jag dock ställer mig är om det här signalerar något om även Nubbens framtid i klubben, har en stark känsla av att han inte varit drivande i det här beslutet
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Jag är bara glad att ngt händer, överhuvudtaget! Bra Timrå!
Nu gäller det att överleva!

Nu stöttar vi detta projekt till siste man!!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Freddan är besviken och säger att valet föll på Freddan bara pga kortare kontrakt och att det hade blivit omvänt om Freddan haft längre kontrakt än Ante.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Var inte Nubben som drev på utan styrelsen!
Kommentera