1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582464 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2314251

Sv: Apropå nånting...
The great one: Fast det år väl en illa dold hemlighet? Det har ju ryktats om redan tidigt in på denna säsong. Plus att det hintats om det från tränarkojan själva. Nånstans har Nubben valt att inte se det som ett problem, fråga mig inte varför. Nubben har ju sagt själv att om tränarkojan varit oense så går han in och tar ett beslut tex.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Med det sagt så vill jag ändå tacka Freddan för allt han gjort för Timrå. Jag har egentligen inget alls emot Freddan på nått personligt plan och jag tror han lagt ner och vigt sitt liv helhjärtat för Timrå. Det har bara inte varit r match made in heaven när det kommer till att kunna leda Timrå i SHL.
Saken är den att det att Nubben skulle avslutat "förhållandet" mellan Timrå och Freddan redan inför denna säsong för att ta Timrå till nästa nivå på riktigt denna gång.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Min förhoppning nu är att det man känt hela säsongen har stämt. Att anledningen till att det här laget, som bevisligen kan prestera bra hockey, har kommit ut i matcher och sett ut som i lördags berott på ett ytterst illa skött ledarskap. För vad än Kongo och andra tjatar om komplexitet så är det inte svårare än så att det handlar om paralellprocesser. Barn gör som sina föräldrar gör. Ett lag med professionella ishockeyspelare är inte bättre än sina ledare
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Ur ST...
"Är det styrelsen som har tagit det här initiativet?

– Vi har våra tjänstemän, Kent (Norberg) och Jonas (Torines) som lever med hockeyn dygnet runt och det är de som lyfter frågor eller signalerar något till oss och då tar vi i styrelsen upp frågan. Styrelsen lyfter aldrig frågor mot dem på det viset eller går till dem om att vi ska byta tränare, utan det kommer från organisationen."
Kommentera